Last news in Fakti

7 Януари, 2016 08:31 1 641 0

Кола помете пешеходци в столицата

  • кола-
  • помете-
  • пешеходци-
  • софия

Състоянието на пострадалите е тежко

Кола помете пешеходци в столицата - 1
Снимка: btvnovinite.bg

Кола помете пешеходци в София, съобщиха от СДВР.

Автомобилът е минал по тротоара в района между бул. "Константин Величков" и ул. "Цар Симеон". Забил се е в дърво, a преди това e блъснал трима души - две жени и един мъж, които стоели на тротоара. Веднага е изпратена линейка. Състоянието на две жени е тежко.

До инцидента се стигнало след удар между Mercedes и Audi. Двете коли са се движели по ул. "Цар Симеон", като едната е правела ляв завой, а другата с висока скорост е опитала да я изпревари и да продължи направо. Последвал удар и завъртане, при което шофьорът на Mercedes-a е изгубил контрол и колата се качила на тротоара, помитайки пешеходците.

Пострадала е и жена от автомобила.

"Виждах как колата летеше пред мен и помита хората, които чакат на светофара", разказа по Нова телевизия участник в снощната катастрофа. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА