Last news in Fakti

7 Януари, 2016 19:30 1 457 1

Мярката на Тайфи Мекльов, продал ракията-убиец, е отложена

  • ракия-
  • тайфи мекльов-
  • мярка-
  • отложена

Той не е бил конвоиран в София

Софийски апелативен съд отложи разглеждането на мярката за неотклонение на Тайфи Мекльов.

Съдебното заседание за разглеждане на мярката за неотклонение по искането на Тайфи Мекльов е отложено, поради обстоятелството, че задържаният не е конвоиран в гр.София. В залата не се яви и адвокатът на подсъдимия, който е представил болничен лист. Заседанието ще се проведе на 12 януари 2016 г.

Припомняме, че Тайфи Мекльов е привлечен като обвиняем за извършено тежко умишлено престъпление за това, че на 25 и 26 декември 2015г. в гр. Якоруда е продавал питие, предназначено за общо ползване - алкохолна напитка общо 6 литра, в което са попаднали опасни за здравето вещества - метилов алкохол. В резултат на това са починали пет лица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вкяд

    0 0 Отговор
    Във Варна що народ изтрепаха в частната "Майчин Дом" - бедна ви е фантазията...