9 Януари, 2016 11:18 2 524 3

МВР погна автоджамбази в Банско

  • банско-
  • полиция-
  • автоджамбази

Операцията продължава в Сандански, Благоевград, София

МВР погна автоджамбази в Банско - 1

Масирано полицейско присъствие стресна Банско в петък през нощта. Щурм на ченгета събуди и известната в курортния град Маврикова къща, разкри Struma. com.

С автомобил за репатриране на автомобили, няколко патрулки окупираха дома на Мавриков и откриха 3 крадени луксозни коли. Собственикът е арестуван, още 3 автомобила са открити на други адреси в града.

Операцията е насочена срещу крадците на автомобили на територията на целия регион. Както съобщи Struma. com, в четвъртък вечер от охраняем паркинг в Банско изчезна скъп, луксозен джип BMW на чужденец, който се оказа голям бизнесмен с влияние в страната от която е.

Започна издирване на BMW-то и полицията бе вдигната на крак. За съжаление, до момента колата не е открита, но обиските и арестите продължават повсеместно. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 0 Отговор
    Чистачката на чело на МВР, непрекъснато се хвали с големите успехи и даде шанс на корупционната схема отново след цветанов за дарения на системата, нали се сещате как койго плаща на МВР няма да бъде заловен, ето това ни чака от ръководните "възмажности" на чистачката с невинната усмивка и предложена от Тиквата за бъдещ Президент на България. До сега си имаме Мистър Бийн, а следва предложение с възможности на чистачка на върха на Държавата.
  • 2 БРО

    0 0 Отговор
    Какво МВР кви 5 лв. От повече от 2г. вече е всеки сам за себе си.
  • 3 az пиша на идиотски саит

    0 0 Отговор
    A drugite krazbi ot normalni Balgari , koy ste razsledva i razkriva ! Ima li nakazani polizay zaradi stachkata im !!! Te po zakon nqmat pravo da stachkuvat !