Last news in Fakti

11 Януари, 2016 08:06 1 325 4

Мъж, пребит в автобус: Нямам обяснение защо се случи

  • мъж-
  • пребит-
  • автобус-
  • обяснение-
  • случи-
  • христо монов

Защо никой от останалите пътници не се е намесил?

"Това беше съвсем неочаквано за мен като действие. Нямам обяснение защо се случи това. Не съм им посегнал". Това заяви по Нова телевизия възрастният мъж, който беше пребит от 16-годишен в градския транспорт в Бургас. 

64-годишният Чанко Стайков, както всеки ден пътувал в автобуса за летището, където работи като авиоинженер. На седалката до него седели момче и момиче, като девойката си била качила краката с калните си ботуши на отсрещната седалка. При слизането Стайков направил забележка, че това не е възпитано. 

Реакцията на момчето била неочаквана за Чанко, който получил серия от юмруци. Никой от пътуващите в автобуса не се притекъл на помощ на мъжа, който слязъл на летището. Не са реагирали и шофьорът, и кондукторът в рейса. Автобусът продължил към квартал „Сарафово”, където вероятно нападателят е слязъл. 

Снощи младежът е бил задържан от полицията. По неофициална информация той се казва Митко и учи в Електротехникума в Бургас. Той е направил пълни самопризнания и е уточнил, че е реагирал по този начин, защото възрастният мъж е направил забележката пред приятелката му. 

24 часа след инцидента Чанко не може да си отговори на въпроса как една забележка може да предизвика такава жестокост

В Бургас към момента видеонаблюдение в автобусите на градския транспорт няма. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аквински

    0 0 Отговор
    Малкия келеш да ходи в някое ТВУ! А малката к..ва да я направят чистачка.
  • 2 копеле

    0 0 Отговор
    Ми ако бях в автобуса, щях да натроша костната система на това говедо което е посегнало на възрастния а момичето щеше да оближе изцапаната седалка. Чудно тъпия шофьор защо не се е отзовал, днешната младеж е по първобитна от африканско племе......да е.а и келешите им да е.а
  • 3 Аспарух

    0 0 Отговор
    Тези п..чета са си за трепане! Ето до там ги докара липсата на казарма!
  • 4 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ Е ДРУГО
    ТАЗИ ЧАЛГА Е ОТВРАТ
    ЩОМ НЯМА УВАЖЕНИЕ КЪМ СТАРИ И ИНВАЛИДИ
    НЯМА ДЪРЖАВА