Last news in Fakti

11 Януари, 2016 20:40 1 809 4

Пуснаха от ареста ученика, който преби мъж в автобус

  • автобус-
  • пуснаха-
  • арест-
  • ученик-
  • преби-
  • мъж
Пуснаха от ареста ученика, който преби мъж в автобус - 1

Пуснаха от ареста 16-годишния ученик, който преби пътник в градски автобус в Бургас. 64-годишен мъж получи серия от юмруци в лицето заради забележка, която направил на приятелката на младежа. При излизането си от ареста Димитър Чантов счупи микрофона на Нова телевизия, съобщиха от медията. 

Той напусна ареста около 15.30 часа. Побоят над 64-годишния Чанко Стайков не е първата проява на агресия на десетокласника от гимназията по електротехника в Бургас. Училищният психолог обаче обясни, че Димитър е затворен и трудно разговаря.

Приятелката на Димитър, заради която е станал побоят, не може да обясни агресията му. Пострадалият бивш авиоинженер Чанко Стайков, който е с няколко избити зъба, с разцепена скула и кръвонасядания по лицето, има много въпроси към момчето. 

Пострадалият ще търси обезщетение, което да покрие разходите по възстановяването му. Районната прокуратура в Бургас е образувала досъдебно производство по случая като агресивният ученик ще бъде съден, въпреки че не е пълнолетен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бачо

    0 0 Отговор
    и един хубав пердах на тоя да му тегли сина или внука на този човек
  • 2 7пся

    0 0 Отговор
    Нищо не могат да направят на млкото келешче. Подозирам, че веднага след като счупи микрофона на репортерката от "Нова ТВ" в излъчения репортаж, ще получи покана за работа в ТИМ Варна - там само такива отрепки събират за патрулките си!

    Коментиран от #3

  • 3 Пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "7пся":

    Подобни "остроумни" изказвания не са никак оригинални вече.
    Колкото до малкия бабаит, явно си е агресивен по принцип и трябва да се вземат мерки, за да се осъзнае или директно да влиза в ТВУ.
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Е нали го дадоха по новините:
    изби микрофона от репортерката, явно се има за някакъв краен със зелено бомбер яке и агресия.
    Родителите му нагли та няма на къде, маминото дете било подведено от приятелката си, той бил провокиран, никога преди това нямал подобни проблеми. Майка му да вземе да се осъзнае и да разбере що за изчадие е създала. Да извиняваш потенциален убиец си е криминално деяние понеже утре като удари някой възрастен и той падне и умре мама и тати пак ще кажат, че доброто момче не си е искало, не си е премерило силата и е било провокирано. За такива като него има изправителни домове и не трябва да излиза от ареста, или след тази агресивна проява към репортерката МВР да си го прибере преди да се е прибрал у дома. Сега ще го предупредят и ще платят 500лв глоба, а размазания човек ще пие супа със сламка. Пожелавам на всичките МВР, прокуратура и адвокати и те да са на мястото на пребития, морален човечец, за да се замислят дали трябва да ги пускат такива и как трябва да се процедира. Защото няма никаква отговорност от страна на родители, институции и държавни органи. Все едно МВР да го пребие, щом не го пази и отсъжда в полза на истинските и свестни хора, по-добре направо органите на реда да го пребият, по-евтино и лесно ще е.