16 Януари, 2016 17:05 2 690 0

Задържаха двама заподозрени за побоя над журналиста Стоян Тончев

  • стоян тончев-
  • задържаха-
  • заподозрени-
  • побоя-
  • журналист

Към момента повече информация относно самоличността им няма да бъде подавана, съобщиха от полицията

Задържаха двама заподозрени за побоя над журналиста Стоян Тончев - 1

Задържани са двама заподозрени мъже за побоя над 31-годишния журналист от Поморие Стоян Тончев. Това съобщиха от полицията в Бургас.

В резултат на множество оперативно-издирвателни действия (оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, изземване на видеозаписи и др.), предприети от полицейските служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР-Бургас и служители от Районно управление-Поморие, за срок от едно денонощие са задържани две заподозрени лица.

Задържането е с цел установяване съпричастността им към извършеното престъпление, като към момента повече информация относно самоличността им няма да бъде подавана.

Припомняме, че журналистът беше зверски пребит в 23 ч. на 14 януар тази година в района на поморийската улица „Солна” № 7.

Служителите под прякото ръководство на Районна прокуратура – Поморие продължават с действията по разследването на побоя, като предстоят нови разпити на свидетели и събиране на данни за установяване на повече детайли по извършеното криминално деяние.

Следователите работят по две версии - критичните публикации срещу властта, които е писал в сайт, а също и лични любовни отношения.

По непотвърдена информация поръчителя на побоя също вече е известен на полицията, но към този момент се пази в тайна.

През октомври 2015 година Тончев бе кандидат-кмет на Поморие от Партията на зелените. Той стана известен и в предизборната кампания с колажа, който промушва октопод с меч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА