Last news in Fakti

19 Януари, 2016 12:24, обновена 19 Януари, 2016 12:39 3 674 4

Бившият кмет на Стрелча призна за секс с ученичката

  • стрелча-
  • иван евстатиев-
  • арест-
  • постоянен-
  • прокуратура

Искат постоянен арест за Евстатиев

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев призна, че е правил секс с 16-годишна ученичка. По думите му обаче това се е случило напълно доброволно от нейна страна, съобщи Нова телевизия.

Хората в града са настръхнали и подготвят линч за бившия кмет и настоящ общински съветник, ако той бъде освободен от ареста. Ученичката вероятно е била упоена и сексуално употребена.

Същевременно прокуратурата в Пазарджик поиска бившият кмет да остане в ареста.

Искането е внесено в Районен съд -Панагюрище, съобщиха от прокуратурата.

Иван Евстатиев е привлечен като обвиняем за това, че на 15 януари 2016 г. в хотел „Стрелча” в гр. Стрелча, се е съвкупил с лице от женски пол, ненавършило осемнадесет години, като го е привел в безпомощно състояние.

С постановление на главния прокурор, от 18 януари 2016 г., наблюдението и осъществяването на надзора по досъдебното производство срещу Иван Евстатиев е възложено на Районна прокуратура-Пазарджик.

Причината е, че двамата прокурори от Районна прокуратура-Панагюрище са си направили отвод по делото, за да не са налице, каквито и да е съмнения в тяхната безпристрастност.

Пострадалото от престъплението момиче е на 16-години и е разпитано пред съдия от Панагюрския районен съд в присъствието на психолог. По делото са проведени разпити и на други свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, химическа експертиза за установяване на концентрацията на алкохол и др.

Предстои Районен съд-Панагюрище да насрочи съдебно заседание по искането на Районна прокуратура-Пазарджик за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ани

    0 0 Отговор
    Смърт за тази первезници, че и политици.
  • 2 jp power

    0 0 Отговор
    Не че го защитавам тоз комунистически трол, ама , има една общност с български документи, живеят на наша сметка, та те, на 16г. вече са с по 2 деца и чака трето. На тез какво ще им направите??? Това се пита всеки българин, като си види фиша със заплатата колко данъци отиват за таз общност.
  • 3 некойси

    1 0 Отговор
    Дами и господа ... представителна извадка от управляващия елит!
  • 4 Й Йорданидис

    0 0 Отговор
    В САЩ този го отнася по бързата процедура, за подобно деяние без да му се церемонят много отива за 5-10 години в кауша, а с това и край на всякаква кариера за която може да си помисли от тук нататък. В България вероятно ще му дадат пробация и най-много да го накарат да плати до 5000 лв обещетение.