Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 15:18 2 107 1

Баща преби деца в плевенско училище

  • баща-
  • преби-
  • деца-
  • училище

Таткото се намесил след бой между двама тинейджъри

Баща преби деца в плевенско училище - 1

Отново родителска агресия в училище. Баща наби съученици на сина си.

От Районна прокуратура - Плевен съобщиха, че е образувано бързо производство срещу Милен А. за извършено от него престъпление - причиняване леки телесни повреди по хулигански подбуди на две непълнолетни деца.

Екшънът се е разигра вчера, в края на учебния ден, в училището по изкуствата "Любомир Пипков" в Плевен.

В хода на разследването е установено, че синът на Милен А. - седмокласникът Цветан, се е сбил със свой съученик от 9-ти клас на име Мартин.

Предизвикан от тази случка бащата решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина му и нахлува в сградата на Музикалното училище по време на междучасието. Влиза в стая, оборудвана като ателие, където намира Мартин и още едно момче. Бащата удря едното дете със стол по гърба, а на другото нанася удар с юмрук в областта на лицето. През това време се намесва охраната на училището и го извежда от района на учебното заведение.

Сигнал за инцидента е подаден в 01 РУ Полиция – гр. Плевен днес от родител на едно от пострадалите деца. Незабавно е уведомена Районна прокуратура –  Плевен и е образувано бързо производство. Бащата се издирва за извършване на необходимите процесуално-следствени действия с негово участие.
 Разследването продължава.
По непотвърдена информация, той е влязъл през аварийния изход на училището, който не се отваря отвън, което означава, че някой го е пуснал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plodviv

    1 0 Отговор
    В българия законът е абстракция, частното правосъдие е единствен вариант.