27 Февруари, 2016 13:11 1 497 2

Повдигат обвинения на вуйчото на момчето, простреляло свой приятел

  • задържаха-
  • повдигат-
  • обвинения-
  • вуйчо-
  • момче-
  • стреля

Бойният пистолет, с който тийнейджърът е произвел изстрелите е собственост именно на него

Повдигат обвинения на вуйчото на момчето, простреляло свой приятел - 1

Прокуратурата ще повдигне обвинение за неправилно съхранение на оръжие на вуйчото на 16-годишния ученик, който простреля непълнолетно момче в петък.

Бойният пистолет, с който тийнейджърът е произвел изстрелите е собственост именно на вуйчото. 

Мъжът е задържан. 16-годишният младеж вероятно ще бъде подведен под отговорност за опит за убийство. Той също е задържан.

14-годишното момче, което беше простреляно вчера, е в стабилно състояние, съобщиха от „Пирогов”, цитирани от bTV. Той е бил опериран от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия д-р Христо Шивачев и д-р Стефан Стоилов. Нощта е преминала спокойно, няма опасност за живота му към момента, няма и засегнати жизненоважни органи, уточниха от болницата.

По неофициална информация, двете момчета са тренирали заедно футбол. 16-годишният стрелецът е вратар, а пострадалият - нападател. В деня на инцидента двамата се разбрали да се видят на стадиона, за да решат спор за сърцето на момиче от 7 клас.

Директорката на 26-то училище Елка Великова уточни, че 16-годишното момче вече не учи в 26-то училище, защото е кандидатствало след 7-ми клас и се е преместило. Тя познава двете момчета като добри деца, от добри семейства и отличници.

Директорката смята, че училището има добре организирана охрана, но не може да има застраховка срещу подобни инциденти. Досега в училището не е имало прояви на агресия.

От понеделник с учениците от 26-то училище ще работят психолози.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВЕНИЦИ НРБ

    0 0 Отговор
    16-годишният стрелецът е вратар, а пострадалият - нападател. В деня на инцидента двамата се разбрали да се видят на стадиона, за да решат спор за сърцето на момиче от 7 клас ...........НАИСТИНА СЪМ В ШАХ ..... ПЪРВО ФУТБОЛИСТИ ПОСЛЕ ОТЛИЧНИЦИ ПОСЛЕ СЪРЦЕ НА МОМА В 7 КЛАС ПОСЛЕ ОРЪЖИЕ , СТРЕЛБА И НАКРАЯ - 16-годишният стрелецът................
    НЕАМ НЕРВИ
  • 2 правилно

    0 0 Отговор
    Ама момчето е постъпило напълно интелигентно! Вие какво искате-да се бият с юмруци като неандерталци или да се колят с ножове като талибани ли?