Last news in Fakti

30 Март, 2016 15:03 855 0

Условна присъда за майката ударила шамар на учителка

  • условна присъда-
  • майката-
  • ударила-
  • шамар-
  • учителка-
  • шехризаде хасанова

Състав на Разградския районен съд одобри сключеното споразумение между Районната прокуратура в Разград и Шехризаде Хасанова, която удари учителката на сина от основното училище „Никола Икономов“ в града. Подсъдимата се призна за виновна по всички факти в обвинителния акт на воденото срещу нея бързо производство и ще изтърпява наказание от една година лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок и обществено порицание.

Шехризаде Хасанова беше обвинена от Районната прокуратура в Разград в причиняване на лека телесна повреда на старши учителката в основното училище „Никола Икономов“  Р.М. при изпълнение на службата й и за извършени непристойни действия, изразяващи се във викове, крясъци и оскърбително отношение към учителката, грубо нарушаващи обществения ред  и изразяващи явно неуважение към обществото.

На 15 март 2016 год. подсъдимата влязла в училището на сина си. Учителката излязла да се срещне с нея и да й върне хилката  за тенис и топката, с която ученикът се целел в педагожката. Тогава Османова започнала да обижда преподавателката и я ударила по лицето. Непристойните действия на майката били наблюдавани от ученици и учители в основното училище. 

Одобреното от Районния съд в Разград споразумение е окончателно и е със сила на присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА