Last news in Fakti

21 Април, 2016 11:59 1 230 2

Баба хвърли през терасата 12 000 лв. на ало измамник

  • баба-
  • хвърли-
  • терасата-
  • ало измамник

Мъжът се представил за полицай

Баба хвърли през терасата 12 000 лв. на ало измамник - 1

73-годишна жена от Сливен стана поредната жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията в града.

Вчера в 11:55 часа жената е получила телефонно обаждане от мъж, който се представил за служител на полицията. Той ѝ обяснил, че с нейна помощ могат да бъдат заловени телефонни измамници.

Жената веднага хвърлила през терасата сумата от 12 000 лева.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Кой нормален пенсионер има толкова пари. Като са ненормални да дават, мозъците им не са доре щом според тях е нормално да дават спестяванията си от целия им живот на който и да било.
    Толкова са прости и смешни, че не трудно го вярвам. Но това е заради мисълта, че трябва да се дава подкуп навсякъде. Щом са с такава мисъл да ги губят и да хранят престъпниците.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Сега трябва да се заведе дело, от къде тази "баба", има в къщи 12000 лева. На всичкото отгоре, не и трябват и ги хвърля, през терасата.