Last news in Fakti

17 Май, 2016 20:17 5 674 0

Мъж и жена убити в Пловдив

  • пловдив-
  • полиция-
  • убийство

Жертвите са родители на служител на икономическа полиция

Мъж и жена убити в Пловдив - 1
Снимка: Под тепето

Мъж и жена са открити мъртви в кв. „Смирненски” в Пловдив, съобщи bTV. По непотвърдена от МВР информация става въпрос за убийство.

Сигналът е подаден около 16.30 часа на телефон 112. Телата на 76-годишен мъж и 69-годишната му съпруга, открити са в жилището им.

Сайтът „Под тепето” пише, че застреляните съпрузи са родители на полицай от икономическа полиция, за когото съседите разказват, че не бил в добри отношения с майка си и баща си. От полицията обаче все още не коментират нищо по случая.

По непотвърдена от „Под тепето” информация, синът водел дело срещу родителите си за имота, в който те живеели. Къщата на починалите се намира в квартал „Смирненски“, в обезлюден район около който има гора и в близост до болница „Каспела“, където ЖП линия дели „Смирненски“ от „Южен“. юМоже би точно заради отсъствието на много хора в района, за убийството стана ясно едва днес, когато тяхна съседка видяла телата и веднага сигнализирала на спешния телефон 112.

Районът е отцепен, а на място има полиции, съдебна медицина и следователи. Там са и шефът на полиция комисар Христо Разсолков и окръжният прокурор Румен Попов.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА