Last news in Fakti

2 Юли, 2016 10:46 20 097 25

Росен Цветков: Митьо Очите все още владее всичко в Слънчев бряг

  • митьо очите-
  • слънчев бряг-
  • терор-
  • рекет

Почти е невъзможно да намериш някого, който да иска да говори за Митьо Очите пред камера

Росен Цветков: Митьо Очите все още владее всичко в Слънчев бряг - 1

„Митьо Очите все още владее всичко в Слънчев бряг”, смята репортерът на bTV Росен Цветков, който отрази стрелбата по Димитър Желязков, познат още като Митьо Очите.

По думите му е почти невъзможно да намериш някого, който да иска да говори за Митьо Очите пред камера. „Имах честта да се запозная и да говоря с него в спецсъда преди няколко месеца. Тогава му зададох няколко въпроса и по-точно – с какво се занимава откакто е излязъл от затвора. Той не можа да ми отговори”, каза още Цветков.

„Неофициално, Очите движи целия курорт и го занем и ние, и полиция, и прокуратура”, категоричен е репортерът на bTV. „Защо властите действат сега, не са го направили преди години? За никой не е тайна, че там се продават наркотици, че има рекет”, допълва Цветков.

Според репортерът на bTV проведеният „следствен експеримент”, по време на който бяха задържани част от хората, стреляли по Митьо Очите, е истинско шоу. „За мен е странно това да се случва в центъра на курорта, пред очите на всички туристи, посред бял ден”, допълва Цветков.

„Странно място е Слънчев бряг. Подозирам, че нещата са много по-сериозни, а ние виждаме само повърхността. Тази стрелба разтресе всичко и рамести пластове. Сигурен съм, че героите ще се пренаредят. Животът, за съжаление, ще продължи по същия начин”, каза още репортерът на bTV.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 загиваща цивилизация

    6 0 Отговор
    Кво ви става бе, всеки ден ми пишете за тоя престъпник. От как го гръмнаха само писанки за него сякаш е национален герой. Да умира тоя буклук по-бързо.

    Коментиран от #25

  • 2 12345

    3 0 Отговор
    Айде стига вече заблуждавайте хората....
  • 3 еее

    1 0 Отговор
    А аз владея кака Албена..
  • 4 БОБИКОМ

    0 5 Отговор
    Алооу журналистите интересното е,че като беше читав Митко се по.ирахте от страх а, сега бълвате само л..на по негов адрес станахте много смели.Типична българска черта да риташ падналия.Но нищо да е жив да се оправи пък тогава ще видим кой кум кой сват кой на булката брат.
  • 5 ники

    2 0 Отговор
    Е нали оня, с прякор "тиквата" (и също толкова умен) нарече престрелката "махленска свада" ?? Или просто се е опитал да умаловажи ситуацията, про която бе прострелян колегата му Очите?
  • 6 БУРГАЗЛИЯ

    4 0 Отговор
    Радостно е че все пак макар и със закъснение се намери жуналист к
    ойто да покаже реалната обстановка в Сл.бряг кой кара влака.
    Въпреки нашумелите арести ипредприетите мерки от МВРпрестъпноста сипродължава.Тяе комфорт което означава че полицаите са уплашени ли зависими за което излизат факти по БНТ от потърпевши и очевидци.
  • 7 пич

    2 1 Отговор
    Да не искате да повярваме, че Очите е Злото в България бе? Ми той е само една мутра, охранявана от куп други бе? Нима искате да кажете, че над него няма никой, който да го държи на каишка? Ай стига де? Ами че тогава той е Президента бе? Той е най-най-най-главният бе? Ами, че всичките ви институции са гола вода ве? Например, Прокуратурата не иска да го разследа и обвини. Съдът не иска да го осъди. НАП не иска да му разследва откъде вади 800 000 за джип само на щерката ве? Никой не иска да оправи нещата, а изведнъж ни навирате това тарикатче като национален герой-бандюга и искате да хълцаме от умиление? Ми вие сте трагедия и като институции и като държава и като министри и като генерали, президенти, полицейски шефове, нападжии, абе пълна трагедия навред бе? Ми направо да си го изберем за Президент, щом вие не ставате, та Очите бил най-най-най-чистият, най-великият? Като Порошенко нали? Бре, че държавица? Мутрите и бандитите на постове се оказоаха най-уважаваните и недосегаеми личности за правосъдие бе? Ми кво се пените тогава че ще ни оправяте? Вие една мутра не можете да арестувате и осъдите за престъпления и то десетки по законите, а искате да ви вярваме на избори ли ве? Ми вие сте отврат институциите бе! Ай с....р, искате вот? НА-НАЙ-....!

    Коментиран от #10

  • 8 Браво

    3 1 Отговор
    Браво пич,написал си точно това,което мислят повечето хора.Дано го прочетат всички ония плъхове на държавна хранилка.

    Коментиран от #9

  • 9 пич

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Браво ":

    Няма защо да го четат, приятел! Те си го знаят.... всичките горе са наързани като свински черва, по ен Мъней интерес. И само се плюят, не за да ни оправят, а за да свалят на постовете и да седнат те да лапат. Като лаят сега се правят на непорочни девици, светци. Като седнат и 72онемяват залисани да лапат и преразпределят... Ей затова няма тия да ни помогнат никой път. Просто са лицемери. От 72 г. насам мафиотистанская кочина. Малцината свестни често си кроткат за лебо заплатка преглъщайки принципи. Останалото болшинство лапа с кеф. Да се осъди и дори опандизи доживотно Очите е работа за поло вин ден, само за доказаните извършени престъпления от него и хората му досега. Но пак мерак няма. Явно снася на висшият ешалон. Е, ако махнат Очите друг ще дойде. Затова си го държат. Стрелбата вероятно е от новият "гто саерой" алчен да заеме мястото на Очите. Но не са успели стрелците - което е за учудване, защото за тия пари, поне по 100 бона, които са отим дали, се наемат добри бандюги. А тия стрелят гьотверенски? Това вече е за учудване ама истинско? Аз не вярвам на институциите на Кенефистан от 27 години насам. Писах на Комисията за защита на потребителите, че Теленор ме рекетира с 633 лева, а не съм имал договор с тях и ме заплашват с частни съдебни изпълнители. Комисията даже не отгоори... .Представи си какви човечета са на постовете навред в тоя кенеф наричан държавна администрацзия?! Всъщност Очите е десетата дупка на каала. Още Георги Стоев писа, че Човекът се връщал за да задвижи наркотиците отново, прекъснато за известно време... И го гръмнаха Стоев де. Представи си как са наързани престъпност и държавни чиновници? Очите е като милосърдна сестра в сравнение с Лапачите навред на постове тук... Е, аз се отвратих и не ми се коментира. Намразих тази държава като институции. Ако не държах на свестните хора, на растения, животни, ако не ценях живота и труда на милиарди невинни твари, ако тя бе на друга планета щях да я унищожа. За назидание на всеки лъжезц чиновник политик, за всеки магистрат пускащ рецидив. за да знаят, че Злото не може да се играе комбина с него - то убива невинни и съсипва съдби! А те го правят и хранят постоянно. Такива като Очите са част от Злото. А имат милиарди лица. Не се кося - Очите не ми е дълг - той е дълг на Праосъдието! Мой дълг е да си гледам соята работа. а тя не е детективска нито правосъдна. Но едно е сигурно - тук няма да се оправи и след 100 години ако не мине чистка и не се изтрепят стотици хиляди дори 1-2 милиона гадини от президенти министр, генерали, чиновници и всякакви до битови крадци! Не всеки, само виновните но след разследане! Ала няма кой. Лудите джихадисти трепят невинни хора, налагат тирания. НАТО войюва за интереси, не мачка битовите и политиците. Местното правосъдие играе често с мафията. Е как да се оправи? Абе нема оправия! Отивам да бачкам, че поне бетона да вървиц... Очите е поредната кукла пред кадър. Но доста богата и влиятелна.....явно снася и слушка висшите?
  • 10 tost

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "пич":

    Прав си ,пич,само да допълня че бяха арестувани тези,които се опитаха да убият една мутра(Митю Очите) а управляващи,прокуратура и съдебна власт се опитват да го предпазят ,кой както може.
  • 11 Майна

    2 0 Отговор
    Е какво от това,че всеки ги знаят тия неща . Много ясно ,че всичко апетитно от времето до 1999 година/хотели,пазари,бизнеси/ в България се оправлява от Мафия-бивши ченгета от ДС. Те разпределиха,окрадоха всичко което беше на Народа.
  • 12 богатбеден

    2 0 Отговор
    ...Имаше едно съвсем незначително счепкване за място на някакъв паркинг , а сега за какви неща започнахме да говорим...?
  • 13 kolelo

    2 0 Отговор
    интересното в случая е как очите е разрешил на куките да шават толкова из курорта, сигурно лично тиквата му се е примолил, за постановка пред хората...
  • 14 наблюдаващ 2

    2 0 Отговор
    БРАВО НА КОМЕНТАРА НА ЧОВЕКА-ПИЧ.АЗ САМО ЩЕ ДОПЪЛНЯ ,И ПОПИТАМ,ЗАЩО ЛИ НЕ ГО НАПРАВИХА ПОНЕ ДЕПУТАТ,ЗА ДА ИМ Е ЗАКОННА ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ.КАТО ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ В ПАРЛАМЕНТА.
  • 15 въйй

    3 0 Отговор
    Спокооо тоя с големите очи.. рано или късно ще му видят сметката.. на пенсия нема да е радва..
  • 16 Бхд БхД

    2 0 Отговор
    В крайна сметка ще излезе ,че е бил цветар в Сл.Бряг
  • 17 мъжкар

    2 0 Отговор
    Браво браво много точно и ясно казано добе е че има все още хора които да гледат адекватно на нещата в Бг.
  • 18 КОР

    1 1 Отговор
    ЗАЩОТО УПРАВНИЦИТЕ СА БОКЛУЦИ САМО ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ДОСТОЕН ЗА УПРАВНИК СЕГАШНИТЕ СА ОТРЕПКИ МЪЖКИ К..ВИ КОРОМПИРАНИ
  • 19 именника

    3 0 Отговор
    Те щяха да го завладеят червеите ами държавата много се напъна това да не стане.По жалкото е че силните на деня са го знаели това но са си мълчали,нали има и пачки за тях.а А ако не са знаели да си подават оставките
  • 20 Лорда

    3 0 Отговор
    Не Митьо Очите, ами бивши сътрудници на ДС и силовите структури са собствениците на хотелите в Слънчев Бряг, тоест бивши комунисти, а сега вече техните синове и внуци, Очите е капка в морето, истинските обирджии са с бели якички.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Румбо

    2 0 Отговор
    Щом се налага държавата да му разчиства конкуренцията-значи не владее всичко....
  • 23 777

    2 0 Отговор
    Гърция се чуди как да ограничи българите да почиват там, а България се чуди как да ги накара да почиват в родината си. Въпреки това все повече хора предпочитат Гърция. Не случайно.
  • 24 909 БЪЛГАРИЯ

    2 0 Отговор
    До коментар Лорда . ДА ТОЧНО ТАКА МНОГО ПРАВИЛНО ! ВСИЧКИТЕ ХОТЕЛИ СА НА БИВШИ КОМУНИСТИ С КРАДЕНИ ПАРИ !!!
  • 25 от Слънчака

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "загиваща цивилизация":

    митьо мехура ли !? господ забавя, но не забравя :)