Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 11:45 2 556 2

На какво се вози „Прокурорът“ на циганите в Гърция?

  • цигани-
  • роми-
  • мафия-
  • гърция

Полицията разби ромската мафия, която е ограбила дори и Ана Виси

На какво се вози „Прокурорът“ на циганите в Гърция? - 1

На какво се вози „Прокурорът“ на циганите в Гърция? Отговор на този въпрос даде акцията на полицията срещу ромската организирана престъпност в страната, съобщават гръцките медии.

В ареста са задържани част от босовете на циганската престъпност, които не са се засрамили да ограбят дори и една от иконите на съвременната гръцка музика – Ана Виси. Преди седмици те издебнали, когато звездата е на концерт, за да претарашат къщата й, тръгвайки си с цял сейф скъпоцености и бижута на изпълнителката.

Другите жертви на ромски грабежи са били известни лекари, адвокати и журналисти.

При арестите се оказало, че единият от босовете, известен като „Прокурорът“ се е движел с последен модел Ferrari и Porsche. Колите естествено не са били на негово име. Самият той се водел безработен без официални сметки в банките. В същото време в банкови сейфове, наети от него и другите двама задържани босове, известни като Рамбо и Билияс, са открити хиляди евро, скъпоцености и други ценности.

Приходите на циганската мафия идвали от трафика на наркотици в Гърция и Балканите. Заедно с босовете на циганските фамилии зад решетките се намират близо 35 души. Полицейската акция е започнала сутринта рано в Атина, Солун, Александруполис, Янина, Лариса, Крит и други големи градове.

В момента не се съобщава дали всичките задържани са гърци или има граждани от съседните балкански държави.

От години гърците се оплакват от българските и румънските цигани, които се занимават с битови кражби, просия и други престъпления.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    0 0 Отговор
    Да ... и все по-зле ще става ...
  • 2 Синджира

    0 0 Отговор
    Така, така. Там няма да им цепят басма като тука.
    Нека се поучим