6 Декември, 2016 11:08 2 914 1

Награда от $11 000 за разкриване на убиеца на Стефани Линева

  • стефани линева-
  • убийство-
  • сащ
Награда от $11 000 за разкриване на убиеца на Стефани Линева - 1
Снимка: Фейсбук

Награда от $11 000 е предложена за всеки, който може да помогне за разкриването на шофьор, чието превозно средство удари и уби 20-годишната Стефани Линева в събота, съобщиха местни медии.

Полицията в Бингхамптън води разследване по случая. Около 02:05 часа в събота силите за сигурност са получили сигнал, че момиче лежи на пътното платно. Властите твърдят, че тя е била ударена от кола, но шофьорът е избягал.

Силите за сигурност призоваха всеки, който е станал свидетел на инцидента или има повече информация, да се свърже с тях. Разследването продължава.

Стефани Линева е следвала в университета в Бингхамптън. Спортувала е активно тенис на корт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.