31 Декември, 2016 16:19 2 592 1

Румънски граничари откриха иракчани, скрити в български камион

  • мигранти-
  • бежанци

Шофьорът твърди, че не знаел че има хора във возилото

Румънски граничари откриха 48 граждани на Ирак, скрити в камион, официално превозващ шоколад, съобщи bTV. Граничната полиция в Гюргево, на румънско-българската граница, съобщиха, че са открили 22 мъже, девет жени и 17 малолетни в четвъртък вечерта след проверка на камиона, която показала високо ниво на въглероден диоксид, какъвто издишат хората.

В днешно съобщение на румънската гранична полиция се посочва, че камионът е шофиран от българин. Според документите той превозвал български шоколад за Унгария. Мигрантите казали на полицията, че искали да стигнат до Унгария. Шофьорът твърди, че не знаел че има хора в камиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Ако на камиона няма шоколад и в стомасите на тия също няма шоколад да хвърлят камионо с всичката измет заедно с шофьора в дунава.