Last news in Fakti

12 Януари, 2017 03:29 2 879 8

Разследващи: Асен Петров е бил с над 2 промила алкохол, смесил марихуана и хапчета

  • асен петров-
  • сърбия

Видеооператорът Асен Петров е бил с 2,013 промила алкохол в кръвта, пушил е марихуана и е употребил синтетични наркотици преди смъртта си след падане от високо в Белград на 4 януари. Това потвърдиха за “24 часа” източници от българската полиция и сръбски разследващи. Местните власти са категорични, че става дума за самоубийство. Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. “Милутин Миланкович” № 30 в Белград. По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен. Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство. Те не смятат и че смъртта на Асен може да е случаен инцидент, тъй като нямало причина младежът да е на терасата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 12 Отговор
    Какво не прави дрогата, не е спасила никого. За това момче, което се е самозабравило, не трябва да мислим повече.

    Коментиран от #4

  • 2 имам питане

    6 2 Отговор
    В никоя медия не видях адекватно обяснение от двете съмнителни с поведението си придружителки Борислава Ненкова и Михаела Маринова, които са били в Сърбия с оператора Асен Петров как са заминали, как са прекарали там времето, къде са ходили, с кой още са се виждали, кога за последно са се видяли с Асен Петров и защо те са си тръгнали за България без него.

    Ta това може да е планирано убийство, което да изглежда като самоубийство или нещастен случай със съучастие на двете момичета!

    Колко му е едно слабо момче в безпомощно опиянено състояние да го побутнеш от високо като преди това го залъжеш да отиде там....
  • 3 Приятел

    6 4 Отговор
    В медиите се изписват такива глупости за смъртта му.
    Той е момче, което НЕ пиеше и НЕ взимаше никакви наркотици или упойващи вещества. ОБИЧА да спортува и на събиране най- много да изпие една бира. Това е нелепо да се публикуват такива небивалици по негов адрес. Асен ОБИЧА живота и никога не би помисли да си го отнеме. Има много неизвестни около смъртта му и някой крие информация, не знам дали са сръбските разследващи институции или нашите. Несправедливо е да разпространявате лъжлива информация! Оскърбявате семейството, близки и приятели! Той е голяма душа и много добър човек, не създавайте подобен профил на такава СВЕТЛА личност, моля ви.
  • 4 Приятел

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Той не взима наркотици, нито пие, нито се е самозабравил. Информацията е голяма лъжа и не бива да пишете такива коментари, когато дори не го познаваш!
  • 5 Гост

    2 3 Отговор
    Като чета такива конспиративни коментари и се чудя как е възможно да има толкова идиоти по света?
    Не пиел, не пушел, не вземал наркотици и най-вероятно е убит, защото е наследник на тамплиерите и има няколко милиарда в швейцарска банка?! Леле колко луд трябва да си, за да пишеш подобни кретенизми!!!
  • 6 Гост а

    6 0 Отговор
    Как може да се накърнява паметта на един прекрасен българин, изкараха не само хипер пиян, ама не сЗмо напушен , ами и дрогиран, все едно е отишла в Сърбия да се крие. Леле колко плоски хора с тесен мироглед и медии!
    Има толкова въпросителни, кой го е пуснал тогава, как пък точно в този блок и след 6,7 дена имало стъпки на един човек , като навява като изведро. Проектира се нещо и въобще дали това е мястото на смъртта, не се замисляте, а само Българе и копирате, без никаква логика. Да почива в мир, Асенчо!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 приятел

    1 0 Отговор
    Цялата статия е не само зле написана, а и невярна!Асенчо обичаше живота и гребеше от него с пълни шепи! Всички, които го познавахме знаем, че беше отговорен, дисциплиниран, обичаше музиката и държеше на прителите си! Най-много да изпие бира-две и си тръгваше. Спрете с измислиците бе, хора! Асен беше светла душа, която ОБИЧАШЕ да живее.Какви хапчета и тъпотии.Може да е пушил марихуана, да и аз пуша.То кой ли не пуши, но не тя е причината. Възможно е да е подготвяно това убийство и ние може би никога няма да узнаем цялата истина. Едно е сигурно, него вече го няма за съжаление! Адски ще ми липсва усмивката и добрия характер на това прекрасно момче. Почивай в мир Асене, дано душата ти намери покой и светлина!