Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 10:56 1 028 0

Циркът дава награда за откраднати костюми

  • цирк-
  • силвестър лолов

Собственикът им в депресия, отказва да се храни

Премия от 1 000 лв. дава Софийският постоянен цирк на сцена за откраднатите костюми на актьора Иво Кръстев. Той играе ролята на Извънземното от Марс в настоящия спектакъл на трупата, обяви директорът на цирка Силвестър Лолов.

Колата на Кръстев била разбита и от нея са задигнати всичките му творчески придобивки - костюми, перуки, пера, пайети, гримове и какви ли не още аксесоари.

Иво е изпаднал в тежка депресия, тъй като е събирал всички тези неща 20 години от цял свят, посочват от цирка. От два дни той не е ставал от леглото си и отказва да се храни. Близките му споделят, че първата нощ дори е изгълтал шепа хапчета в отчаян опит за самоубийство.

Затова съсобственикът на цирка е обявил награда за намирането на откраднатите циркови костюми и аксесоари. „Къде ще ги облекат или на кого ще ги продадат", риторично пита Силвестър Лолов. Той сподели, че няма да издават престъпниците на полицията, важно е само да върнат тоалетите, за да може да се успокои Иво Кръстев.

Цирковите атрибути могат да бъдат да върнати всеки ден на касата на цирка в читалище „Цар Борис Трети" в градинката до Централна жп гара, а представленията са само през уикенда от 11 ч и от 16 ч.

"Костюмите наистина ни трябват за представлението в събота. Ще видим какво ще стане", сподели пред Факти.бг другият директор на цирка - Драгомир Драганов. Според него обаче е абсурдно да се твърди, че някой е разбил колата, за да открадне точно тях. "Те не са закачени на закачалка, а са в чанта. Крадецът е разбил колата и е откраднал всички чанти, които са били на задната седалка. Не е имал време да разглежда какво има в тях, просто е грабнал всичко. Изчезнал е и лаптопът му", разказа той.

 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА