Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 13:33 2 754 5

По-тежки обвинения получиха биячите на малкия Еци

  • патрик първев-
  • александър донов-
  • христо велински-
  • еци-
  • обвинения
По-тежки обвинения получиха биячите на малкия Еци - 1
Снимка: Фейсбук

Патрик Първев и Александър Донов, които са подсъдими за зверски побой на 3-годишният Еци, получиха по-тежки обвинения. Обвиненията бяха променени от прокурор Павел Пано.

Освен за опит за убийство на малолетно дете прокурорът добави и че Първев и Донов са били по особено жестоко малкия Христо Велински, който е бил е безпомощно състояние.

Делото ще приключи вероятно на 10 февруари. През това време защитата на Първев и Донов ще се запознава с по-тежките квалификации на обвинението.

Стефан Милев, който оглави временно Софийски районен съд, обяви, че по този начин прокуратурата отлага възможността делото да приключи в разумни срокове и упрекна прокурор Панов в липса на процесуална дисциплина. Причината - при изготвянето на обвинителния акт имало данни за по-тежки обвинения.

Първев и Донов отговарят, че през лятото на 2015 г. въпреки че трябвало да се грижат за малчугана, те системно го тормозили. Удряли го с ръце и крака по лицето, по дупето, по бедрата и по коленете. Пъхали го и в шкаф. Гаврите заснели с телефоните си.

Майката на малкия Еци – Невена, е цигуларка и през лятото на 2015-та година свири в чужбина. Тогава тя поверява детето си на Александър, чийто баща Светозар познавала от 20 години. Александър се "грижел" за малкия Христо заедно с приятеля си Патрик. Според обвинителния акт, докато са гледали детето, те често са го наказвали и така се стига до фаталната вечер на 20-ти юли 2015-та година, когато детето изпада в безпомощно състояние и Патрик и Александър започват панически да търсят помощ от съседите. Детето е спасено, благодарение на медиците от "Пирогов". Двете момчета са задържани веднага и от тогава са в ареста.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.
Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pllam

    13 0 Отговор
    нямам думи!какъв човек трябва да си за да пребиеш малко детенце...къде са били родителите на тези младежи!?и защо подяволите са им оставили отговорността за детето като си ги знаят колко са отговорни???няма ли да разследват и родителите,те вина нямат ли???ужас някакъв е това!!!
  • 2 Скункса

    11 0 Отговор
    Грешката е на майката - как може да остави детето на някакви съмнителни пубери. Тия пък ментилчета им е поверен живот, като няма да поемат ангажимента акуратно, защо са се съгласили? Изобщо колко ли подобни изгъзици и щуротии стават в страната ни, като на една малка част от тях се дава гласност.
  • 3 Уааахаааааахаааааа

    8 1 Отговор
    В централния софийски вече във всяка килия има техни снимки, лъскат бастуните и ги чакат с нетърпение! Хихихихихи
  • 4 Покана за брачно тържество

    6 1 Отговор
    Уважаеми мили затворници, поканени сте да присъствате на сватбената церемония в ЦСЗ ,като кандидати за "ръката" на булките-Патриция и Александра. Броят на младоженците ,и през първата и през втората и тк. нт. брачни нощи, е неограничен.Списъците със записвания ,вече са започнали. Единствено условие е да носите на булките подарък ,овлажняващ крем ,може и крем за бръснене "Дунавски Вълни" щото крем "Нивея" е скъп.
  • 5 Васичка Атанасова

    3 0 Отговор
    тези хюмнета били 3 годишно дете
    е честно ама са за психо болница
    и да им слагат инжекции
    а ако влезнат в университета
    оле мале
    халките ще се охлабят
    всички имат деца
    и за това че са били 3 г дете
    не мога да ги мисля