Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 13:06 2 260 0

Удариха наркобанда в Сливенско

  • полиция-
  • мвр-
  • наркотици-
  • марихуана

При полицейската акция са иззети наркотици, има задържани

При полицейска акция в Сливенско са били иззети наркотици, има задържани лица, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен.

Специализираната акция е била осъществена на 3 февруари на територията на цялата област за установяване на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотични вещества.

В твърдишкото село Сборище при проверка на автомобил с двама мъже са били открити марихуана и метамфетамин. В дома на един от тях са намерени предмети, вещества и съдове, използвани при производството на синтетичен наркотик. Той е криминално проявен и осъждан, задържан за разпространение на наркотични вещества в условията на опасен рецидив. Повдигнати са му обвинения и е приведен в следствения арест.

По същото време в новозагорското село Караново е бил задържан 42-годишен мъж от Казанлък. В него е намерен и иззет хероин.

В сливенския квартал "Даме Груев" е хванат криминално-проявен мъж от Сливен. В управлявания от него автомобил са намерени топчета марихуана. Мъжът е бил задържан.

Образувани са досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА