Last news in Fakti

12 Ноември, 2011 11:47 9 455 11

Адвокати искат $450 000 от Боевски

  • боевски-
  • кокаин

Голяма промоция за Гълъбин Боевски обявиха бразилските адвокати. Първоначално юридическите „акули“ му поискали космическата сума от 450 000 долара, за да поемат защитата му, пише в. „Стандарт“.

Чакайте, не идваме тук да купуваме Бразилия, искаме само да го оневиним, защото такава е истината, контрирали близките на Боевски.

Адвокатите обаче склонили да защитават олимпийския ни шампион двойно по-евтино - за 250 000 долара, за да го бранят в процеса през океана. Според запознати разследването срещу Боевски може да продължи три месеца.

Семейството на Боевски продължава да търси агенция за недвижими имоти в Бразилия, която да предложи по-изгодна оферта за жилище под наем.

В затвора, в който се намира шампионът ни, има поне 30 български граждани, задържани за трафик на кокаин. Въпреки че пазачите и служителите се държали добре с Боевски, той бил емоционално потиснат заради случващото се с него и затова щял да бъде преместен в килия със сънародници в затвора Итаи.

Гълъбин Боевски бе заловен с кокаин на летище „Гуарольос“ в Сао Пауло на 24 октомври. Той твърди, че куфарът му се скъсал и си купил нов, а вътре се оказала пратката с дрога.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владо

    5 0 Отговор
    Хаха, колко са остроумни роднините. Ми пазарна икономика, като не им харесва, да си вземат служебен.
    Ама те искат като у нас - от един престъпник да се изкара жертва. Сега бил в шок, утре чакаме болничните листове. Ама дали ще стане като в БГ? Аз само не разбрах тоя Боевски мъж ли е или агънце. Щото до вчера беше голям мъжага и спортист, фитнеси си направи, да кове мъже. Пък днес го хванаха с белото и веднага се оплакал, че съучениците в килията го тормозели. Ми нали я голям щангист, що не ги напляска. Или със зоб пред щангата е голяма работа, а сега цял отбор се грижи да бил имал гащи. А другите затворници имат ли си бельо. Нямат, не им и трябва. Ама щото бил шампион, дайте да събираме пари за него. Ако е такъв мъж, какъвто се пишеше преди да го хванат, ще си мълчи и ще се бори. А сега изведнъж стана онеправдан. Тоя трови децата ви. Аз като си взимам кока сам си избирам искам ли да се отровя или не. А той продава. Това е един от най-мерзките начини да печелиш пари. И тоя бил спортист...
  • 2 Mунчо

    3 0 Отговор
    Крайно време е тия, дето са известни и разчитат на това, за да правят незаконни неща, да ги съдят двойно по-строго, а не да се опитват да ги изкарат ангели. И понеже това няма как да се случи у нас, да се надяваме, че бразилското правораздаване не е като нашето. Набива се в очи и друго: Там вече имало 30-тина български ,,юнаци", дето лежали за същото провинение. Ами те не са ли по-малко виновни, заради по-малките количества с които са заловени? Защо само за Боевски се вдига шум? Извода май е, ако ще пренасяш и не искаш да те хванат, гладай поне в тонове да е, да има и за митничари, адвокати и съдии, да не говорим за съчувстващи медии...
  • 3 Петър Кимонов

    1 2 Отговор
    Абе, вие българи ли сте! Досега никой не каза "Боевски е невинен!" А това е най естествената първоначална реакция на уважаващ себе си народ! Да ви напомням ли Либия и Костов? Мърша... (казал го е Славейков, не аз)

    Коментиран от #6

  • 4 Кимионофф

    3 0 Отговор
    Досега никой не каза "Боевски е невинен!"
    .....................................................

    Oooooo, има и глупаци, които го казват, един П. Кимонов, например.....
    Така че - не сте прав!
  • 5 Владо

    5 0 Отговор
    Ми те и маргините, златко баретата и още куп друг лица са българи. Дай да ги оневиним и тях тогава. Аз лично деля хората според ценностите, които изповядват, не според националност. Ако беше турчин или евреин, то щеше ли да се застъпиш за него? А ако беше руснак или американец? Или бразилец, хванат у нас с дрога? Или щото е българин, дай да му събираме пари, та да се върне у нас и да продължи с престъпленията. И твойто дете, като мине на херо, пак ли ще го хвалиш гълъбинчо?
  • 6 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Петър Кимонов":

    @3 Abe kak slu4aino 6te si kupi kufar i slu4aino 6te ima 9 kila kokain stiga gluposti vinoven e na 100 procenta narkotrafikant si e bil i predi prosto ne sa go hvanali sega go hvanaha i nevinen bil aide dragi zriteli mnogo ste naivni 90 procenta ot horata v pandiza kazvat 4e sa nevinni a dali e taka si ima sud 6tom sa osudeni zna4i sa vinovni da ne govorime 4e 100 procenta gulubin 6te bude osuden vuprosa e ne dali a na kolko taka 4e za6titnicite na gulubin4o da si otvorat o4ite i da priemat istinata 4e e narkotrafikant i iska da zabogatee naburzo
  • 7 росен михов

    3 0 Отговор
    na tozi chovek ne mu triabva zastita a zatvor za po dalgo i ne dai boje prez tova vreme decata mu da stanat narkomani . e ot tova po goliamo nakazanie niama da e vatre i da ne moje da pomogne.
  • 8 мвр

    0 0 Отговор
    кво стана-- играч, от олимп та накрая в бразилски затвор-кларнетист.
  • 9 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Жена му ,му обещала ,че за Коледа ще си е вкъщи.Да ама не.Ако беше в България още на другия ден щеше да си е вкъщи ,да ама хората имат закони и ги прилагат.
    Възмутени са от условията в затвора.Ами майка си ли търсеше в Бразилия.Не стига че напълнил саковете с кока и иска и условия ,аз лично бих му изпратил презервативи и противозачатъчни ,да не забременее докато е там.Приятен секс.
  • 10 toni

    0 0 Отговор
    ограничени хорица.. няма нищо лошо човек да консумира от време на време. вие щтот не пиете кат мастии , а ?
  • 11 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Пием бе ,що да не пием ?Ама не сме тръгнали да вкарваме контрабанден алкохол.