Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 14:10 6 866 3

Патрулиращи полицаи са пострадали при преследване на трима младежи

  • патрулиращи-
  • полицаи-
  • пострадали-
  • преследване-
  • трима младежи
Патрулиращи полицаи са пострадали при преследване на трима младежи - 1

Днес към 11.30 ч., в района на улиците „Опълченска” и „Одрин”, патрулиращи полицаи от столичното Трето РУ забелязали трима младежи със съмнителен вид и поведение. При опит да бъдат проверени, тримата побягнали.

В хода на предприетото преследване, минути по-късно единият от бегълците бил засечен. Той оказал яростна съпротива, което наложило употреба на помощни средства, но при поставяне на белезниците, младежът захапал ръката на полицая. В акцията по задържането на останалите младежи се включили и служители от намиращия се в близост полицейски екип. Преследвайки втория от групата, в района на булевардите „Тодор Александров” и „Сливница”, единият от униформените бил блъснат от таксиметров автомобил, който напуснал произшествието.

Пострадалите служители са откарани за преглед и оказване на медицинска помощ в болнично заведение.

Двамата столичани - на 16 и 18 години, са задържани в Трето РУ. Продължава издирването на третия съучастник, както и установяването на шофьора, избягал от местопроизшествието.

По-късно днес бе задържан и третият от групата. 18-годишният бил установен в района на „Овча купел“, а при обиск от него е иззето пакетче със суха тревиста маса. Той е отведен в ареста на Трето районно управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    16 1 Отговор
    Събирайте пищовите на тая полиция и им раздайте цветя и вазелинче. Да си мацват кафявата точица преди смяна, че знаят ли на колко надарен престъпник ще попаднат. Може и униформите да им смените с розовички. Как да не го е срам човек, че е данъкоплатец в тая държава?

    Не че не искат полицаите, не че не могат, а законовите ограничения които имат са смешни. Правата на всеки престъпник са много по-големи от правата на полицая. Такъв парадокс може да се случи само в държава, в която на власт са престъпници.
  • 2 Константин-Ром

    4 3 Отговор
    До 666,прав сте колега ,но да не забравим когато пък Полицията биеше на ред без причина,само за това че по някакъв повод си в раионото,и докато чакаш които мине тои те бие дори не те питаха за какво си там.Случи ми се пред очите ми преди много време едно момче които отиде в полицията да си пусне жалба че му откраднаха колата,го пребиха от бой и му викаха не се прави на луд казваи къде ти е колата.Така че аз също уважавам Полицията като институция но не и самите полицай,болшенството си работят за мафията,не веднъж съм бил свидетел на АБСУРДИ от полицай така че не са цвете за мирисане
  • 3 бивш колега

    4 2 Отговор
    И с тези им права сме свидетели на полицейски произвол!!!! И после се покриват един друг!!!!