Last news in Fakti

16 Ноември, 2011 18:40 34 427 7

Изнасилената от петима се оказа девствена

  • калофер-
  • изнасилена

Момичето може да е излъгало, защото нарушило вечерния си час

13-годишното момиче от Калофер, което днес обяви, че е изнасилено от петима души, се оказа, че е излъгала полицията. Това е показал първият преглед в Съдебна медицина днес преди обяд. При прегледа е установено, че момичето е девствено, пише в. „Марица“. По тялото на момичето няма и следи от насилие.

Тийнейджърка е възпитаничка на Дома за деца, лишени от родителска грижа „Даскал Ботьо" в Калофер. Вечерта след инцидента момичето се прибрало в пансиона около 20.30 часа минути.

Възпитаниците в пансиона  имат вечер час - децата до 14-годишна възраст трябва да се прибират не по-късно от 20.00 часа, а за младежите до 18 години вечерният час е до 22.00 часа. Проверката се прави в точния час, а при закъснение от 15-20 минути се уведомява полицията.

Най-вероятно момичето се е притеснило заради това, че е закъсняло и е измислило инцидента с изнасилването. Ако се установи, че то си е измислило или инсценирало тази историята, то не носи наказателна отговорност, понеже е малолетно, уточниха от прокуратурата. Предстои повторна медицинска експертиза по случая. 

Още вчера са установени тримата от младежите, които момичето е посочило. Те са между 17 и 19 години от Осетеново и Александрово и  се издирват. Предстои да бъдат установени и останалите двама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Батко Владко

    2 0 Отговор
    А ако не беше девствено и беше излъгало ?
  • 3 боби

    2 0 Отговор
    Наистина вече не вярваме и на полицията
  • 4 вуйчо

    1 1 Отговор
    няма да и е за дълго
  • 5 александър

    1 2 Отговор
    а тя не казала каде са я изнасилили те момичетата нямат само едно място :D ;) може да звучи смешно но е така за нея ще е сащия шок
  • 6 асдф

    0 1 Отговор
    За тая малолетна к***а само бой!
  • 7 мариела

    0 0 Отговор
    според мен е така както казва александьр момичетата нямат едно място смешно е както казва той но не е казала каде е изнасилена точно такаче не правете приказки само