Last news in Fakti

13 Март, 2017 18:36 3 593 2

Пиян овчар уби приятелката си

  • овчар-
  • убийство

Труп на 50-годишна жена е намерен в нива в близост до къща в родопското село Турян. Информацията за убийството бе потвърдена от полицията.

Основната версия е, че жената е убита от своя приятел в пристъп на ревност след солидно количество погълнат алкохол, съобщи Дарик. Прободната рана е в областта на корема. Тя очевидно е тръгнала да търси помощ от съседи, но е издъхнала по пътя.

Заподозрян за убийството е 55-годишният овчар в селото, който е открит заспал в къщата си.

Към полицейските екипи се присъединила и пожарна кола, тъй като в жилището на овчаря е възникнал и пожар.

Кървавата сцена се разиграла след употреба на доста алкохол. Предполага се, че овчарят Петър е наръгал Милена в дома й. Двамата били в близки отношения, живеели в Турян от няколко години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хуакин

    8 4 Отговор
    Да изнасилят овчара сега
  • 2 Shmeker

    6 0 Отговор
    Тва ревността страшна работа