15 Март, 2017 18:36 1 300 1

Повдигнаха обвинения срещу младежите, убили таксиджия

  • 17-годишни-
  • младежи-
  • обвинения-
  • русе-
  • таксиметров шофьор-
  • убийство

Двамата 17-годишни са направили пълни самопризнания

Повдигнаха обвинения срещу младежите, убили таксиджия - 1
Снимка: Shutterstock

Окръжната прокуратура в Русе повдигна обвинения на две 17-годишни момчета за грабеж, придружен с убийство на 60-годишен таксиметров шофьор в село Николово.

Двамата непълнолетни са ученици в град Русе. По време на задържането си са направили признания и са съдействали на полицейските служители за разкриването на престъплението.

В портмонето, което са откраднали, е имало 60 лева. По време на задържането рано тази сутрин са направили самопризнания и са съдействали на полицейските служители за разкриване на престъплението. Задържани са за 72 часа.

За престъплението, в което са обвинени се предвижда наказание лишаване от свобода за срок от 3 до 10 години, тъй като са непълнолетни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bak6i6a

    10 0 Отговор
    От 3 до 10години за това че са го заклали кото прасе за 60 лв. С 22 УДАРА.Акато излязат утре от школата затвор какво ли направят...Само крумови закони трябват иначе лошоо.