30 Март, 2017 11:53 1 836 0

Прокуратурата нищи мистерията около смъртта на Горан

  • рецидивист-
  • затвор-
  • горан горанов

Под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура – Бургас на 25 март е започнало досъдебно производство, което има за цел изясняване на причините за смъртта на Горан Горанов, настъпила в Бургаския затвор същия ден, съобщиха от пресцентъра на Окръжната прокуратура.

Извършени са огледи на спалното помещение, в което е бил настанен Горан Горанов, огледи на помещенията в Затвора, където се помещава отоплителната техника – централа, разпространителни станции, извършен е оглед и на радиатора, който се намира в спалното помещение, където Горанов е бил открит.

Извършват се разпити на свидетели.

Назначена е и е извършена аутопсия на тялото на Горан Горанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА