Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 08:11 1 882 0

Разследват убийство в София /Обновена/

  • мвр-
  • софия-
  • убийство
Разследват убийство в София /Обновена/ - 1
Снимка: БГНЕС

Криминалисти от столичната полиция разследват убийство. Към 21.20 часа снощи от тел. 112 е получен сигнал за мъртва жена, открита от близките й в дома им в ж.к. „Люлин”, съобщават от пресцентъра на МВР. Към адреса на жената са изпратени дежурна група от СДВР и полицаи от Девето РУП.

Извършен е оглед на място, установена е обстановката в дома на 68-годишната пенсионерка, убита най-вероятно с твърд предмет. 

От местопрестъплението са иззети биологични следи. Предстои втори оглед. Продължава работата на криминалистите за изясняване на обстоятелствата, свързани със случая. 

По непотвърдена информация жената е била изнасилена. Тя е била открита от сина й, който е полицай с 25-годишен стаж. Прибирайки се от работа синът забелязал, че прозореца на  майка му е разбит и помислил, че са я ограбили. Вътре заварил трупа на жената, която била съблечена и с видими наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА