Last news in Fakti

24 Април, 2017 07:57 2 304 1

Рекорден брой на самоубийствата у нас

  • самоубийства-
  • смърт-
  • смъртни случаи-
  • статистика-
  • любов

По осем опита за самоубийство всеки ден

Рекорден брой на самоубийствата у нас - 1

600 души посягат на живота си заради любовни разочарования годишно. Това показва статистиката на МВР, споделена от "Монитор". Отчита се и рекорден брой на самоубийства за последната година и половина. Регистрираните случаи са над 1000, като се смята, че по-голямата част от хората са решили да прекратят земния си път заради несподелени чувства. Те много често решават да погубят и обекта на любовта си.

Такъв е и случаят с 47-годишния Георги Георгиев от София, който буквално запали себе си, а след това прегърна любимата си Юлияна, докато гори. Инцидентът стана през септември миналата година на метри от „Пирогов“, във финансовия офис на голяма верига пицарии.

Пострадалите били колеги - и двамата на 47 години. Тя - финансов директор в компанията, той - служител на по-ниско ниво. Mежду тях възникнал спор заради несподелена любов. Тогава Георги се полял с бензин, прегърнал колежката си и се запалил. Огънят обхванал и двамата. Служителите в офиса се опитали да изгасят пламналите тела, но не успели. Само след секунди дошли и пожарна, и линейка. Двамата загиват по-късно от раните си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АДВОКАТ

    6 0 Отговор
    Самоубийствата са много по една единствена причина- над 70 % от тях са реално убийства, но прикрити по този начин пред обществото.