Last news in Fakti

27 Април, 2017 13:16 7 285 7

Задържаха Тарантулата за обира в КАТ-Благоевград

  • обир-
  • благоевград-
  • полиция кат-
  • тарантулата
Задържаха Тарантулата за обира в КАТ-Благоевград - 1

Предстои повдигане на обвинение срещу 29-годишния Илия Илиев-Тарантулата, който миналата нощ успя да проникне в банков офис в сградата на КАТ- Благоевград и да задигне метална каса с намиращи се в нея около 15 000 лева. Часове по-късно обаче той бе задържан в автомобила си, след като полицията намери достатъчно доказателства за извършената от него кражба, пише Струма.ком.

Миналата нощ крадецът, използвайки приспособление, успя да проникне в банковото гише и да вземе касата, влачейки я към задния вход на КАТ, откъдето избяга. Часове по-късно обаче криминалистите го разкриха и задържаха в автомобила му, с който нервно обикалял града. Тарантулата има приятелка в благоевградския квартал "Грамада", чийто дом вчера бе обискиран.

Илия не е опитен крадец, винаги оставя следи, коментират криминалисти.

Така беше и в предишния му опит да се прослави, когато с газов пистолет взе оборота от бензионостанция край Благоевград. И тогава го хванаха. Изненадващо е, че въобще краде, тъй като семейството му не е бедно. Баща му има автомивка, на която доскоро работил и Илия.

Кражбата бе разкрита светкавично, заради добрата работа на местните криминалисти, обаче тя стана емблематична, тъй като се случи под носа на полицаите от второ управление на МВР, които не са видели нищо от случващото се в сградата в съседство. Затова дежурните от фаталната нощ на кражбата ще бъдат наказани. В момента тече дисциплинарна проверка срещу тях.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯК КАРАЧ

    15 1 Отговор
    Полицай и охрана...... по цяла нощ ровят в телефоните си и са у фейса...
  • 2 Запознат

    16 1 Отговор
    Спали са хрантутниците ченгета - какво друго да правят !!!
  • 3 Смешници

    5 3 Отговор
    Ай не се излагайте бе ясно е че някой вътрешен човек си я е задигнал и ся гледат да натопят някой келеш проявил се 1-2 пъти и то аматьорски просто за да има виновен.... Вие луди ли сте??? че има глупаци има ама никой няма да краде от кат! има магазини и барове за обиране колко искаш и най малкото няма как да няма камери в кат да погледнат записите .... пффф. ахти държавата майна.....
  • 4 БАЙ ГАН4О

    3 2 Отговор
    Вътрешна работа
  • 5 Шиши

    1 3 Отговор
    Защо е на свобода - смърт.
  • 6 Costelo

    3 1 Отговор
    Обикалял нервно :)))) не мога да спра да се смея
    Номер три е казал, какво всъщност е станало.
  • 7 Случаен

    1 1 Отговор
    Полицайте сами казват че е неопитен,а сега обаче силно вярвам че това момче не е извършил кражбата.Но това е положението нито е първия нито последния който ще лежи без вина в затвора.Едва ли някои (обикновен крадец)ще се осмели да открадне от ПОЛИЦИЯТА.Хайде да видим ако водят найстина едно сериозно разследване ,ще видим как ще стигнат до вътрешни хора извършили кражбата.