Last news in Fakti

3 Декември, 2011 19:01 1 352 1

17 души в ареста след мача „Етър-24”-„Левски”

  • етър-
  • левски-
  • купата на българия

17 души са арестувани във Велико Търново след футболната среща между „Етър-24” и „Левски”, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Задържаните са атакували фенове на гостите от столицата след излизането им от стадион „Ивайло”.От полицията уточниха, че арестуваните не са от агитката на великотърновския отбор. Според органите на реда по-скоро инцидентът е бил акт на отмъщение.

Преди двубоя запалянковци на гостите отказали да платят сметка в заведение срещу пожарната в старата столица, влезли в конфликт с персонала и счупили чинии и чаши.

Над 200 полицаи охраняваха мача, които завърши с победа за „Левски”. На стадиона и около него други инциденти не е имало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    abe mach li hodite da gledate ili da pravite zolumi