Last news in Fakti

16 Юли, 2017 14:15 2 028 2

Хванаха 15 нелегални мигранти

  • елена йончева-
  • граница-
  • мигранти-
  • бежанци
Хванаха 15 нелегални мигранти - 1

15 нелегални емигранти са задържани в района на ГПУ-Свиленград, съобщават от пресцентра на МВР.

Тази сутрин в 8 часа, от района на Свиленград на телефон 112 е подаден сигнал за опит за преминаване на държавната граница. На място са изпратени гранични патрули , които установяват 15 нелегални мигранти на наша територия - 7 деца , 4-ма мъже , 4 жени. Те заявили, че са граждани на Сирия.

Образувано е досъдебно производство и продължава работата за изясняване на обстоятелствата по случая.

Сигналът за преминаването на групата е подаден от народния представител от БСП Елена Йончева. Тя е била в района на 311 гранична пирамида заедно с бивш служител на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    3 1 Отговор
    Т.е. всички приказки за "ефективната не престъпност на съоръжението" са поредния ГЕРБерастки балон и Йончева е абсолютно права в критиките си към оня полуидиот Валери!
  • 2 Public Owner

    2 0 Отговор
    "децата" дето са 7 броя, да позная - всичките са момчета и са на по 17г. , ама ги пишат деца - под предлог, че нямали 18г. навършени. 16-17г. прясно обучени млади терористи!