Last news in Fakti

8 Август, 2017 15:42 2 899 4

Мъж отива на съд, изнасилил дъщерята на приятелката си

  • изнасилване-
  • стежерово-
  • съд
Мъж отива на съд, изнасилил дъщерята на приятелката си - 1
Снимката е илюстративна

Районна прокуратура – Левски внесе в съда обвинителен акт срещу 30-годишен мъж за изнасилване на 17-годишно момиче.

Обвинението срещу Тихомир Д. е за това, че на 12 март 2017 г. около 20,30 часа в с. Стежерово, общ. Левски, в двор на къща, е изнасилил непълнолетно момиче.

Обвиняемият съжителствал с майката на момичето на семейни начала от шест години, като двамата обитавали жилище съседно на къщата, в която живеела пострадалата със сестра си и двамата си братя.

На 12 март 2017 г. около 20,30 часа обвиняемият дошъл в къщата, в която пострадалата живее, където била със сестра си и двамата си братя, които са малолетни. Попитал за майка им, която обаче в този момент била до магазина. Той изпратил малката сестра да извика майка си, да се прибере. През това време обвиняемият влязъл в къщата.

Пострадалата държала телефон в ръце и опитала да звънне на сестра си, защото се уплашила. Не успяла да набере номера, тъй като обвиняемият грабнал телефона от ръцете й и го захвърлил, хванал я силно през кръста и я занесъл зад къщата. Тя започнала да вика, но никой не я чул. Казала му да я пусне, на което той отговорил, че иска да прави секс с нея.

Разстроена от случилото се пострадалата му заявила, че ще каже на майка си, при което той я заплашил с убийство и си тръгнал. Минути след това направила опит за самоубийство, като започнала да си реже вените.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манго

    19 2 Отговор
    Тихомир дали е от цигански произход? Или то в Левски други няма, та въпроса ми е излишен.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    8 1 Отговор
    ето това е България
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.