Last news in Fakti

9 Август, 2017 15:26 10 855 9

Агресивна блондинка чупи коли наред в центъра на Варна (СНИМКИ)

  • блондинка-
  • коли-
  • вандалщина-
  • варна
Агресивна блондинка чупи коли наред в центъра на Варна (СНИМКИ) - 1
Снимки: lentata.com

Руса жена обикаля нощно време във Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните в района на Червения площад коли. За това информира Lentata.com.

Жителите на Варна вече се организират да намерят извършителката, за която се знае, че вандалства между 3 и 4 часа през нощта. Обикаля района и троши автомобилите наред.

Според коментари в социалните мрежи жената не е добре психически. Редовно обикаля около Севастопол и Катедралата и районите в близост. Варненци твърдят, че блондинката постоянно иска пари и цигари, агресивна е и вика по всички хора. Отбелязва се още, че почти винаги с нея има улични кучета.

Живущи в района на Катедралата посочват, че е имало период, в който посреднощ е звъняла на звънците. Била е агресивна е и в повечето случаи видимо нетрезва.

Последно жената е забелязана в нощта на 4 август, а по снимките е установено, че тя проверява и дали има отворени помещения, в които да влезе. Кадрите вече се разпространяват в социалните мрежи с призив – ако познавате тази жена и имате информация за нея, сигнализирайте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    2 2 Отговор
    Познавам я.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Т.а.и.б.а.в.м.а.м.а.т.а

    0 1 Отговор
    Съчма
  • 5 Vasik Atanasova

    3 3 Отговор
    АЗ Е ПОЗНАВАМ
    ТОВА Е БОРЯНА
    ВИКАТ И БОРЕТО
    ЖИВЕЕ В СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА
    НО ОБИКАЛЯ ЦЕНТЪРА И ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД
    МРЪДНАЛА Е ГОРКАТА НО ПЪК Е АГРЕСИВНА СКАЧА ПРЕД КОЛИТЕ
    И ВИКА И ПОКАЗВА СРЕДНИ ПРЪСТИ
    А И ЧУПИ ЧИСТАЧКИ И ОГЛЕДАЛА ОТ КОЛИТЕ
  • 6 Иван Господинов

    5 2 Отговор
    По-добре полицията да направи нещо по въпроса. Всички я знаят коя е а кварталния със сигурност има информация. Да не се правят на улави защото ще чупи коли докато не счупи грешната кола. После ще е счупена тя.
  • 7 Тая искаше да ми бие детето

    2 0 Отговор
    Да, тази се подвизава на спирка Марек около супермаркет Чинарите, потвърждавам, че е психически нестабилна и агресивна. Автобусните шофьори и контролите я познават и никога не плаща, за кучета около нея - не съм забелязал, но ако желаете по-подробна информация - ВСИЧКИ в района на Марек я познават!
  • 8 4444

    3 1 Отговор
    Най вероятно иска да става водолаз с акомулатор на вратлето!

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "4444":

    Как ги решаваш така тези работи бе ... сякаш ти си едно а, хората са съвсем друго ?