Last news in Fakti

25 Септември, 2017 09:56 2 036 2

Шофьор помете 8-годишно момиченце, носещо сестра си на ръце

  • момиче-
  • бебе-
  • айтос-
  • шофьор-
  • помита

Двете деца са тежко пострадали, причина за инцидента е несъобразена скорост

Осем годишно момиченце от Айтос и 1-годишната му сестричка са с опасност за живота, след като шофьор на Волво ги блъснал на пътя, предава "Флагман".

53-годишният В.К. от село Приселци, област Варна, пътувал в посока Айтос - Карнобат, когато пред него изневиделица изскочили двете деца.

Заради скоростта си обаче той не могъл да спре навреме и ги отнесъл.

В момента двете деца са настанени в „Реанимация” – бебето е с комоцио и фрактура на дясната бедрена кост, а тялото на сестричката й – 8-годишната М.Й. е цялото натрошено.

За момента не е ясно дали децата са пресичали неправомерно пътното платно, но полицаите са успели да установят, че спирачният път на колата, която ги е отнесла, е по-голям от очакваното при разрешената в участъка скорост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪБ

    16 2 Отговор
    ЦИГАНИТЕ ПУСКАТ НЕВРЪСТНИ ДЕЦА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ПО МЕЖДУГРАДСКИ ПЪТИЩА АБСОЛЙТНО БЕЗКОНТРОЛНО!!!!!!!

    КОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА Е ВИНОВЕН СЕГА , ЧОВЕКА БЛЪСНАЛ ДЕЦАТА ИЛИ ПРИМАТИЯТ М....Л, НА КОЙТО НЕ МУ ПУКА ЗА ДЕЦАТА МУ ,КОИТО СА НА 1 И 8 ГОД.!!!!!!!??????????????????????????
  • 2 гост

    10 2 Отговор
    Според кой закон е разрешено и допустимо 8г. дете да се грижи за 1г. бебе? И колко са случаите когато виждате това? Да не говорим за случаите в къща, където не го виждате. Та щом деца са оставени без надзор, то родителите го отнасят. Шофьорът може да получи акт за превишена скорост, но не и наказателна отговорност за нанасяне на телесни щети на децата. Лошото е, че те нямат никаква вина, а само болка.