14 Ноември, 2017 08:23 5 261 8

Мащабна полицейска акция в София

  • акция-
  • наркоразпространение

Мащабна акция срещу наркоразпространението се проведе вчера в столичните квартали "Бояна" и "Бистрица". По непотвърдена информация спецполицаите са открили наркооранжерия.

Извършени са огледи на няколко адреса в столицата, съобщава БНР.

Акцията е насочена срещу уличното разпространение на наркотици в двата софийски квартала.

По първоначална информация има двама задържани при полицейската операция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    32 9 Отговор
    Боко удря конкуренцията! Браво Боко, само твойта трева е най-добрата!

    Коментиран от #2

  • 2 Пеньо

    10 27 Отговор

    До коментар #1 от "Лост":

    Ако имаш данни, че Боко е пласьор на трева, публикувай ги и да го осъдят. Иначе това е просто поредното изтропване в нета.

    Коментиран от #3

  • 3 Тиквата покровителства дрогата

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    Тиквата не се занимава със дрога а само прибира парите на тея дето продават в бълхария тоест те му се отчитат с около 7% а преди орешарски е искал 20% това ми га казват хора занимаващи се с това

    Коментиран от #6

  • 4 Васил

    22 1 Отговор
    Полицията и службите много добре знаят от къде идва дрогата и кой я продава,само че хората на върха имат интереси и това никога няма да спре!
    А тези акции са отчитане на дейност и нищо друго.

    Коментиран от #5

  • 5 фф45

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Васил":

    В допълнение на това, което казваш - отчитане на дейност, е и отвличане на внимание от наистина важните въпроси за народа!

    Коментиран от #7

  • 6 бббббб

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тиквата покровителства дрогата":

    С малко математика разбирам следното: Орешарски за 1-год.е взел 20%.А ,Тиквата за 9-год. по 7%= 63%.Както се казва по-малко ,но редовно.Не съм прибавил и годините като главен секретар на МВР.Това е само едно поточе със сигурни финанси.А,колко други има не ми се мисли.
  • 7 Народът

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "фф45":

    той пък един народ...
  • 8 Иван

    1 1 Отговор
    Заковали една дребна риба и голям шум вдигат - вижте полицията какво прави ,как работи , а тези лаборатории дето бълват стотици килограми ги знаят и не ги закачат , защото са с партийна протекция .
    Айде тревата я оставете , половин Америка я легализира , но тая синтетика която разпространяват хората на Тиквата е супер токсична отрова , но на тях не им пука .