Last news in Fakti

1 Февруари, 2018 11:40 2 467 2

Задържаха десетокласник за опит за убийство

  • десетокласник-
  • охранител-
  • сбиване

Издирва се и съучастникът му

Задържаха десетокласник за опит за убийство - 1

Десетокласник от Варна е задържан за опит за убийство на охранител. Момчето остава в предварителния арест за 72 часа, съобщиха от прокуратурата.

Предполага се, че момчето е имало съучастник, който се издирва.

Инцидентът стана в заведение до спирка "Акациите" в морската столица на 28-и януари. Около 2 часа сутринта на тел. 112 е получен сигнал за сбиване в дискотеката. Оказало се, че в мелето единият от охранителите е бил наръган с нож, а нападателите успели да избягат. Благодарение на лекарска помощ 36-годишният охранител е жив. Той все още е в болница. Има рани на крака и гърдите.

В хода на разследването е задържан десетокласника Красимир Т. от Варна, който въпреки че няма пълнолетие, е бил клиент в заведението.

Това е третия случай в рамките на няколко месеца, в който във Варна и в Провадия непълнолетни деца са обвинени в убийство - на бездомник и на възрастна жена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    И той ли е сиган като предишните?
  • 2 Българин

    3 0 Отговор
    Ами да продължават да не носят наказателна отговорност, така ще бъде. След като си престъпник ще отговаряш за постъпките си!!!