2 Февруари, 2018 11:05 3 484 3

Издирват Галин, който наръга охранител

  • охранител-
  • сбиване-
  • галин минчев

Инцидентът стана във Варна

Издирват Галин, който наръга охранител - 1

Галин Генчев Минчев, който намушка с нож охранител от дискотека във Варна в събота срещу неделя, е обявен за общодържавно издирване, съобщи "Варна24".

Той има влезли в сила две присъди на Специализирания наказателен съд за участие в организирана престъпна група за пласиране на наркотици.

Интересен е фактът, че лице, обявено за общодържавно издирване спокойно е ходело по заведения и тренировки.

Както вече стана ясно, Галин е намушкал с нож в сърдечната област 36-годишният Армен, докато 16-годишният Кристиян го е държал пред дискотеката. Стана ясно също, че 16-годишният младеж е влязъл в дискотеката с фалшива лична карта.

Охранителят е оживял по чудо, благодарение на бързата намеса на медиците.

Той е претърпял операция и в момента е настанен в отделението по "Гръдна хирургия" към МБАЛ "Св. Анна" в стабилно състояние, съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на здравното заведение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    8 0 Отговор
    "Той има влезли в сила две присъди на Специализирания наказателен съд за участие в организирана престъпна група за пласиране на наркотици" ......чуватели това....чувате ли го....идва от улицата чувате ли го??? ПИРИН ПИРИН ПИРИН
  • 2 ред

    4 1 Отговор
    Плащал е добре
  • 3 бббббб

    2 0 Отговор
    Ще го намерят самоубил се