Last news in Fakti

21 Февруари, 2018 17:46 3 125 5

Съдят Принца за убийството на готвача му

  • кирил христов-
  • принца-
  • убийство-
  • готвач

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд Кирил Христов с прякор Принца. 61-годишният несебърски бизнесмен ще бъде съден по обвинение за умишленото убийство на готвача, работил в ресторанта му в стария Несебър. Очаква се Окръжен съд – Бургас да насрочи дата за заседанието. Инцидентът стана през април 2016 година в градината пред ресторант „Принц Кирил".

Според държавното обвинение Христов е възпроизвел 4 изстрела със законно притежаван пистолет, но не към жертвата Никола Колев (63 години). Това се случило пред двама свидетели. Малко по-късно, Колев е застрелян от упор в автомобил, паркиран на метри от хотела на Христов. Изстрелът е произведен със законно притежаван „Заг Зауер“. Куршумът влязъл отдясно в гърдите на Колев, засегнал е големи кръвоносни съдове и е излязъл странично. Смъртта е настъпила незабавно.

Възстановката на събитията, направена през миналата година показа, че Принца произвел изстрела, докато затварял с лявата ръка, в която държал пистолета, предната дясна врата на автомобила. Тройна съдебно-трасологична експертиза, беше извършена от специалисти от Националния институт по криминалистика и криминология в София, Веднага след това обвинението срещу Кирил Христов бе преквалифицирано от убийство в причиняване на смърт по непредпазливост. Решението обаче беше ревизирано от Апелативната прокуратура в Бургас, а случаят – върнат с конкретни указания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знаеш ганьо

    10 1 Отговор
    Абе да влиза да лежи до гроб кви са тиа убил си човек влизаш да лежиш тва е... принц мършаааа аре в занданаа мършооо
  • 3 Ccccc

    5 1 Отговор
    Имали значение дали нарочно си го гръмнал или не убил си го правил си се на мутра аре се да пукнеш в затвора и такаа само смейте да го отървете тоо
  • 4 Бай Благой

    1 0 Отговор
    Като му чух прякора на този индивид и ми стана ясно що за "човек" е този...принц..
    Април 2016г....2 години този индивид ходи на свобода...
  • 5 един

    0 0 Отговор
    Принца и неговият готвач сигурно са били любовници. По този начин човек убива само от ревност. Защото, ако е имал друго провинение, покойният вече готвач е можело да бъде съден и така нататък. Пазете се от Принца и всички принцове в невъзможната ни държава! Думата джендър, която навлезе напоследък в речника ни, може да се тълкува по различен начин при превода, но принц означава само едно. И Принца го доказа!