Last news in Fakti

28 Март, 2018 20:29 28 102 19

Сериен убиец на момиченца ли шета в Бургас?

  • убийство-
  • асансьор-
  • иван-
  • никол

Сериен нападател атакува момичета в „Меден рудник“. Миналия месец причакал друга тийнейджърка- на 15 години в блок 120 в комплекса месец. Момичето е с опасност за живота. Нападението е извършено по същия начин, по който бе убита 11-годишната Никол. Това обяви Донка Петрова, майката на 15-годишния Иван, задържан за убийството на четвъртокласничката Никол Йончева. Тя бе открита мъртва в асансьора на блок №108 в к-с "Меден рудник" на 20 август м.г., а няколко часа по-късно полицията арестува Иван като основен заподозрян за престъплението.

Разследването установило по несъмнен начин, че убиецът е намушкал жертвата с лявата ръка в сънната артерия. Момичето не е имало никакъв шанс да оцелее.

Срещу Иван е повдигнато обвинение по чл. 116 от Наказателния кодекс. Обвинителният акт срещу него вече е внесен в съда, очаква се до месец да бъде насрочена и дата за процеса. Тъй като подсъдимият е непълнолетен, ако бъде признат за виновен, присъдата ще бъде редуцирана от 3 до 10 години лишаване от свобода.

„Сто процента друг е убиецът. Те си знаят следователите. Всеки си мълчи и нищо не казва“, каза Донка Петрова пред burgasinfo.com.

„Не само аз, целият комплекс е убеден, че той не е извършил престъплението. Всичките ми казват: „Действайте, детето ви е невинно!“. То не може да е играе тук с децата и в същото време да е на мястото на убийството. Как става това нещо?! Има хиляда свидетели. Децата тук постоянно ме питат: Лельо, какво става. Няма ли да го пускат. Ще отидем вече, там ще вдигнем протест. Казвам им: Каквото и да направите, не зависи от нас“, заявява тя.

Според майката, друг е извършителя, но се прикривал. По думите й, това е млад мъж, от ромски произход. Той обаче е заплашил Иван и семейството му. Затова и при първоначалните разпити, синът й направил признания пред полицията.

Донка споделя, че се е опитала да се свърже с майката на загиналото момиче, но тя не пожелала да разговаря с нея.

„Исках да й кажа, че синът ми е невинен. Да се търсят мерки, да се намери истинския убиец. Защото ще стане и друго убийство“, обяви тя.

Иван е под стража вече седми месец.

„Държи се. Носим му вестници, кръстословици. Радио му дадохме, всичките новини слуша...Надзирателите много добре се отнасят с него и той си ги уважава. Доволна съм, че се грижат за него, хранят го. Защото той не яде всичко и те се съобразяват“, казва майката и допълва: „Искам да излезе, да се прибере... Надявам се да не го осъдят, но като гледам какъв ни е хала, просто им нямам вяра. Сумати невинни лежат в затвора, а убийците на свобода. Вчера го хванали, днес го пуснали. Това как става?!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Garrincha

    28 6 Отговор
    Така, е ... сума ти невинни лежат в затвора, даже всичките са невинни, ако ги питаш ... Иванчо, и той е невинен, очернен ... играе си с децата пред блока ... а, изедниците го тормозят !

    Коментиран от #7

  • 2 бау

    23 12 Отговор
    Много жалко но докато е на влост това ш....о правителство на тиквоча --- ТАКА ЩЕ БЪДЕ !!!

    Коментиран от #4, #16

  • 3 ВУК

    22 10 Отговор
    НИкакви закони в тази РАЖДЯСАЛА ВЕЧЕ ДЪРЖАВА .ВСИЧКО Е САСИПАНО И СКАПАНО ЗАКОНИТЕ СЪЩО .ВРЕМЕ Е БОЙЧЕ СКАПАНИА КУМОНИСТ ДА ОПРАЗВА ТЕРЕНА СТИГА КРАЛ ОТ НАС БЕ ТАПАНАР ДЕБЕЛ ГНУСЕН НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ С ПАРИ НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТЕ,ЧЕ ВРЕДИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО ГЕРБАДЖИИ РАЗИАДЕНИ,, ВАС НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА ЗА НАРОДА ВИЕ СТЕ НИЩЕТА ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА

    Коментиран от #10, #17

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 До ВУК

    2 9 Отговор
    Ти си прост МАУК
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Койчо

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Garrincha":

    Всички които са в затвора са невинни 😎
  • 8 Крум

    9 1 Отговор
    Крумовите закони отново ще се върнат,ако не се вземе скапаната държава в ръце.......!
  • 9 незнайко

    7 4 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: Вчера го хванали, днес го пуснали. Това как става?!“ ) Става с много ПАРИ госпожо !!! Всички вярваме, че сина Ви не е убиеца, но срещу системата не може да се рита .
  • 10 незнайко

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "ВУК":

    Като прочетох коментара Ви не исках да повярвам, че хора не можещи да пишат и съставят изречения имат КОМПЮТЪР !!! ТАКА БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ !!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Загрижен

    2 0 Отговор
    До коментар 10 от ,,незнайко"
    Дааа,а откъде ли го има?Може да го е взел ,,за временно" ползване!
  • 13 Labafa

    7 4 Отговор
    Бе как пък каза само!убиецът бил от ромски произход,как не вие е срам бе г-жо,не можахте да възпитате психопатчето си и търсите кого да набедите.дано лежи колкото може повече.провал сте нищо друго.
  • 14 Костова

    0 1 Отговор
    А ти!?Не ти ли отърва истината!Смисъла е много точен!Като си помислим,че премиерът ни не може две думи на кръст да обели,правописните грешки на коментиращият са нищо!
  • 15 Sky-blue

    1 0 Отговор
    В затвора ще стане джендър
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сиси

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ВУК":

    Неграмотнико, къде си тръгнал да даваш оценка.
  • 18 Да сме Хора

    0 0 Отговор
    Но не сме ...
  • 19 dedal

    2 0 Отговор
    Стига сте плюли комунистите те нямат ат нищо общо. Дядо ми лежа 4 години за не сменена крушка на рамото на трактора. Един моторист не видял и се блъснал.
    Дядо ми казва така: прави бяха, ако бях сменил крушката човека щеше да е жив. И си лежа 4 ефективна.

    Дайте подобен пример в демокрацията преди да плюете.

    А че съдът и прокуратурата са за линч на всички е ясно.

    Нека ви припомня Плъха. Какво прави тоя на вън с 9 доказани присъди.