Last news in Fakti

5 Април, 2018 18:48 30 129 30

Малката Рижа към журналисти: Сладури, да се усмихвам ли?

  • малката рижа-
  • симеон стоянчов

Рецидивистът остава в ареста за кражба на мотоциклет

Малката Рижа към журналисти: Сладури, да се усмихвам ли? - 1
Снимка: БТА

Бургаският рецидивист Симеон Стоянчов-Малката Рижа ще остане зад решетките по обвинението за кражба на мотоциклет. Това е решението на Бургаския окръжен съд, предаде местното издание "Флагман".

Магистратът Петя Георгиева мотивира становището си с това, че са събрани достатъчно доказателства, от които може да се направи обосновано предположение, че именно Стоянчов е извършител на престъплението.

Малката Рижа обаче явно не бе съгласен и обяви: "Ще го карам по общия ред това дело!" Той проведе кратък диалог със съдията, като подпита Петя Георгиева за квалификацията на обвинението си.

”Грабеж ли е това, госпожо? По-малко ли е наказуемо?!”, попита той.

Магистратът обяви, че той е обвинен за присвояване като добави, че е осъждан, а освен това не е открит на постоянния си адрес и се наложило полицаите да го издирват. Предстои да се изготви и съдебно-психиатрична експертиза, която може да спомогне за промяна на мярката на Стоянчов.

На излизане от залата Рижата отправи колоритно обръщение към чакащите го журналисти: Сладури, да се усмихвам ли?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    31 6 Отговор
    Някой се учат в затвора, другите тъй си карат до следващия път! За мотоциклет ли бе? Общината щеше да ти подари, само да се кротнеш! Това остана от турците на българина, "няма значение че не е мое, как да го взема без да ме усетят"!
  • 2 Гост

    38 13 Отговор
    На тоя па турците му виновни.Такива като тоя изживяват като мутри -мода останала от 90-те.Престъпнотта в БГ е сред най високите в европа,като само Румъния ни конкурира.Не брат на теб извъмземните са ти виновни.

    Коментиран от #5

  • 3 Кавала

    42 4 Отговор
    ....стой вътреее мекере !
  • 4 Без Име

    56 2 Отговор
    Ами да,трябвало е да се усмихва и някой фотограф със "специална камера" със скрит 9мм.вътре да го "заснеме" веднъж и толкова.Чиста работа. Да си остане вечно усмихната Рижа и да последва брат си
  • 5 Салам Алеко

    23 11 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    След 500 г. дърпане назад, да само турците, когато идват(турците) България и гърция са най-развитите технически нации в света! След мрака на турското "присъствие" осъмваме най-зле! Не гледай турците, ако не беше нефта и комунизма, никой нямаше да им помага, и да строи в нея заводи за форд, бмв и мерцедес, за да не тръгнат пак потомците на еничарите ни към Виена или арабия! Правилно си гост, и тук и там!

    Коментиран от #7, #8, #27

  • 6 Гост

    18 8 Отговор
    Ами след турското робство са изминали точно 140 г.значи мисли колко назад живееш.Сега ще ти кажа кой ти в виновен-извънземните,чудовището от лох нес,голямата стъпка,еврейската конспирация и най-вече ретроградния меркурий.
  • 7 Алеко салам

    12 9 Отговор

    До коментар #5 от "Салам Алеко":

    Да да, проличало си е колко са били развити. Падали са като мухи наред всички държави. Просто с турците оправдаваш простия балкански манталитет. На калпавата ракета космоса му крив или нещо такова както се казваше.
  • 8 Алеко салам

    14 10 Отговор

    До коментар #5 от "Салам Алеко":

    България от над 100 години е свободна и независима държава, как ще обясниш това че няма никакъв напредък за толкова време? Ето турците не командват от толкоз много години, как ще го обясниш? А да верно, нищо че ги няма, пак те са виновни, че дори независими не можем да напреднем. :D Смешен си, типично български манталитет, все някой друг му е виновен, че самия той не става за нищо.

    Коментиран от #11, #13, #18

  • 9 Хъво

    17 0 Отговор
    Дирекно 10 годинки на топло
  • 10 Алеко Салам

    5 2 Отговор
    Ей, двата горни ника спамят! Щи ми ползвате ника бе резани бургии?
  • 11 Салам Алеко

    8 9 Отговор

    До коментар #8 от "Алеко салам":

    Още не можем да се отърсим от орисъствието!Навиците ни останали от турците все още не можем да изчистим тоест кражбата! 500 години бавно и сигурно са избити българите които са имали дарбата да са ръководители! Аде сега ,СаламАлекум бракми!
  • 12 даааааа

    3 1 Отговор
    Пернишки психар е тоя.
  • 13 Аман

    14 7 Отговор

    До коментар #8 от "Алеко салам":

    Всъщност България е била свободна до 1945 след това е окупирана от Червената армия, елита на нацията и интелигенцията избити или прокудени в изгнание. Слага се марионетно правителство начело с престъпници, убийци и българомразци, които за няколко десетилетия унищожиха България и морала на народа и. През 1989 си спретнаха преврат, ограбиха ресурсите и капиталите и сега децата им продължават да управляват. Просто си смениха кукловодът от СССР на САЩ

    Коментиран от #15

  • 14 български циганин

    7 7 Отговор
    На българинът все другите са му виновни
  • 15 Салам Алеко

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Аман":

    Ако тези са избивали 45 г. смятай кво са правили, другите 500г.

    Коментиран от #28

  • 16 Мариса

    8 6 Отговор
    Па то на българина все друг му е виновен. Турци,арменци,инзвъмземни,цигани,САЩ...
    Мани мани най-чистата раса,като капка роса.
  • 17 Иванов

    7 3 Отговор
    Нарича се отрицателен подбор, ама Манго генетиката не я учи, ами я завира в Айшето.
  • 18 Алеко Салам

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Алеко салам":

    Вий па щото много ставате що се вурнахте от екскурзията обидени до безобразие? А кажи че сами сте си виновни! Или давай по-български че другите са ти виновни! Даже нямахте силата и мъжеството да изстрадате гражданството си в турция, ами се върнахте с наведени глави! Кажи сега, кой е виновния? Другия нали? Ха ха ха! Чисто по български!
  • 19 Голямата Руса

    11 0 Отговор
    И да се усмихваш ще си също толкова симпатичен, както и някой Орангутан- рижа!
    Така че дръж се естествено. И без това на такива като теб глави не ви отиват. Не е до усмивката, Сладур!!! Ако не сте в банди ще сте също като някакви момиченца с близалки. Толкова сте нищожни, че за това ви трябва стимул да се вижда, че сте от мъжки пол. И както казвате там по вашия край ,, Ша та наплюя ваа...." 😂😂😂😂😂
  • 20 Малката Руса

    6 1 Отговор
    Ако нямаш монтажи да съберем тука ние бабите от пенсионерския клуб в Долни Лозен и да ти купим една моторетка. Недей така баби. Ж сте гангстери, а то кокошкари...😂😂😂😂
    Страхотен подарък ни правиш с тая твоя особа. Тука бабите се спукахме от смях. Тъкмо щяхме да викаме Шкумбата или Весо Парцала да ни развеселят, а то... Ти си бил голяма смешка. Същия Луй дьо Финес. За следващия номер пробвай да отмъкнеш едно въже за скачане или някой ластик от някое момиченце от катерушките до вас. За да няма цикличност и да не ти се брои за рецидив. Предполагаме не си страдал до сега от недоимък на ластици!!! Тука почваме да заделяме от пенсиите си за да ти купим и пояс за лятото на морето. 😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘😎😎😎😎

    п.п. Май си решил да почваш работа в цирка. Препоръчваме някой чуждестранен. Повече плащат. А и имат реквизит ( мотоциклети) от мечките и маймунките им. Ще ти се радват много. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 21 Средната Къдрава

    4 2 Отговор
    Защо помествате тая новина в раздел ,, Крими"?
    Тя е за раздел ,, Детски истории"!
    Мутро- контингента тафи моторетка. Леле от това Копола ще направи страхоъен филм за ,,гангстери". 😂😂😂😂😂😂 Така не съм се смяла и на маймунджалъците на Рачков. Евала рижааааааа. Евала кака. И на айдуците ще се смеят заради теб. За кокошкар не ставаш, нежели за мутрак. Що не се хванеш да отглеждаш буби. Неееееееееее, не копринени!
    Дамски буби. Че за мъж не си роден ти. А за госпожичка. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Сега ще почнат да ме ,,хвалят" приятелите ти и да ме канят на срещи. 😂😂😂😂😂
    Само че кака не си пада по посестрими. Не се напиняйте комплексарчета и псевдо батки.
    Няма да се надскочите!!!
  • 22 Емил

    5 0 Отговор
    Затворите, в тоя им вид, не са място за превъзпитание! Само ги хрантутим, за да се усъсвършенстват в техниките за престъпления. Трябва да се променят наказанията - откраднал мотор - разботи, докато изкара пари за мотор и да ги върне! Една, две, пет години - няма значение - работи в пандиза докато спести парите или алтернатива - да изкара матурата за средно образование и тапия за занаят.
  • 23 Voinovich Vladimir

    8 0 Отговор
    Този ако продължава така,Ще последва брат си.Където му е и мястото!0.55ст. струва.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 dedal

    3 0 Отговор
    То пак един затвор. Добре че има чистачки с метли да въдворят малко ред :)
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ivanke

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Салам Алеко":

    Da pravsi ubivalisa 45 godini a 500 stotin godini kakvo da pravili eeeeeeeeeeeeeeeeeebahani
  • 29 смешник

    6 1 Отговор
    Тоя какъв бой яде преди 5 години. ....
  • 30 Този

    1 0 Отговор
    Рижата трябва да последва брат си към ОТВЪДНОТО, на него живота му е жалък и безмислен. БУРГАСКИ БОКЛУЦИ.