Last news in Fakti

10 Април, 2018 18:40 47 023 29

Братя Галеви с бизнес за милиони в Куба!?

  • братя галеви-
  • пламен галев-
  • ангел христов

Твърди се, че криминалните "герои" окончателно са напуснали убежището си в Дубай

Братя Галеви с бизнес за милиони в Куба!? - 1

Братя Галеви окончателно са напуснали убежището си на бегълци от българските власти в Дубай и са се преселили трайно в Южна Америка, пише югозападното издание "Струма". Оттам идвали от няколко месеца нарежданията им към хората им в Дупница, които от няколко години се грижат за бизнеса и семействата им, откакто Пламен Галев и Ангел Христов напуснаха родината, за да не влязат в затвора.

Галеви имали тесни контакти с италиански мафиоти и се предполага, че именно чрез тях са успели навремето да прецакат Евелин Банев - Брендо и хората му, които направиха серия от изцепки със заловени пратки. Според хора от Дупница именно благодарение на тези контакти те са успели да се установят в Южна Америка и да напуснат Дубай, където в последната година имат куп проблеми с руската мафия и се заговори дори за заплахи за живота им.

Двамата може би се укривали и в някое от затворените селища на италианската мафия в Колумбия, където не стъпва не само крак на ченге, но и не минават случайни хора.

Силата на Галеви била в това, че не вярвали на никого, освен един на друг. Те заедно планирали целия си бизнес, като водеща роля играел Пламен. Двамата вече малко приличали на себе си от снимките на Интерпол. С днешна дата били с паспорти на граждани на Доминиканската република и са пуснали бради.

Според хора от ъндърграунда близо месец се укривали и в Куба, където започнали да влагат парите си в имоти за милиони и щели да въртят туристически бизнес. Вече се сдобили и с добро име сред местния ъндърграунд, където българите били на почит.

Братята били бесни от развитието на нещата в България и се били заклели да отмъстят на всеки, който има вина за нарушаването на рахатлъка им. Те оставили в Дупница главорезите си, които чакат удобен момент да изпълнят заръката, факт е, че градът продължава да трепери от хората им и чака те да се върнат и да стане страшно. Тези притеснения не са безпочвени. Известно е, че Галеви били изключително отмъстителни и не се притеснявали "да използват сила", както някога ги учили в поделението на баретите.

Още в началото на бизнес кариерата си взели страха не само на хората в Дупница и Ресилово, но и в съседното село Бистрица, родното място на Иво Карамански. През 90-те години Братята се занимавали с хлебопекарни и всеки, дръзнал да работи за себе си, бил жестоко мачкан. Цитирани от "Струма", хора от Бистрица разказват, че за да откажат местния хлебар от бизнеса му, двамата го пъхнали в пещта за малко. Потресеният човек веднага решил, че ще си търси препитанието по друг начин. Предполага се, че бягството им е свързано със страшна тайна от миналото. Къртица издала на Пламен и Ангел, че след като влязат в затворническото общежитие в Самораново, ги чакало обвинение в убийство.

Вече били събрани достатъчно доказателства, за да може прокуратурата да ги погне за най-тежкото престъпление.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Братя мангасарян

    115 6 Отговор
    Посследно каде колумбия венецуела куба утре в монголия ли или северна корея

    Коментиран от #3

  • 2 Джанго

    126 15 Отговор
    Братя Мангалеви. Що ми се струва, че един Баце им пази гърба и те затова си вирят пишките. Ама ако са се скарали с руснаците, май ще стане някой нещастен случай в тяхна вреда.

    Коментиран от #5, #29

  • 3 Сянката

    7 75 Отговор

    До коментар #1 от "Братя мангасарян":

    Прочети статията и затваряй човката

    Коментиран от #15, #23

  • 4 Гост

    69 6 Отговор
    Да ги екстрадират и съд.
  • 5 Домагра

    82 10 Отговор

    До коментар #2 от "Джанго":

    Знае се че Р.Петков и С.Станишев се срещаха с Галеви, тоест покрили са ги от другата партия щото имат компромати против партията

    Коментиран от #6

  • 6 Мек Член

    44 37 Отговор

    До коментар #5 от "Домагра":

    Да бе и Папата и Доналд Тръмп също са се срещали с тях и ги изнудват с порно клипове.

    Коментиран от #17

  • 7 цар Крум

    48 8 Отговор
    направете ги министър и зам . министър на търговията та да се оправим вече та чак меркел да се стряска на сън
  • 8 АААААААаааааааахахахахаха

    32 3 Отговор
    Най-големият анекдот е последното изречение от статията )))))))
  • 9 JPower

    71 5 Отговор
    Селски бабаити...ако Брендо ги барне, ще са агънца. Милиционери страхливи и подли, заради една фурна,ще утрепят човека. Нещастници смотани..... На БОКО тиквата ората..

    Коментиран от #10

  • 10 Някой си

    11 19 Отговор

    До коментар #9 от "JPower":

    Много по нагоре са от Брендо са ! Нещо си в грешка
  • 11 Хъво

    48 3 Отговор
    Те са пълни мишки ама ние нямаме държава
  • 12 vasik atanasova

    38 3 Отговор
    И ТОВА ЖИВОТ ЛИ Е
    ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СЕ КРИЯТ И БЯГАТ ОТ ЗАКОНА
    КОЛКО ХОРА СА ИЗГОРИЛИ

    Коментиран от #16

  • 13 Коко

    40 2 Отговор
    Един по един сами се ликвидират един няма да види бял ден
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Петко

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сянката":

    Що така бре,че стреляш ли.Всеки си намира майстора рано или по късно,въпрос на време..........................
  • 16 не 10 год само

    14 5 Отговор

    До коментар #12 от "vasik atanasova":

    После боко ще ги прибере на червен килим с почести и фамфари
  • 17 Best

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "Мек Член":

    Мек,ама много мек.
  • 18 garbage

    13 3 Отговор
    Хората на Съсела както и Брендо.Ама сега Съсела и се скри в Пес и ни лук ял, ни лук мирисал.А Баце още като избягаха хората на сестра Галева Манолова каза, че рано или късно хората на Галева и Съсела ще бъдат хванати и сестра Галева Манолова пак щяла им играе по свирката на кючек от старото им време.........така са социалистите и тези дето се правят пък на "'анти"' социалисти/комунисти като оня седесарин дето беша дясна дясна ръка на А.Луканов с ДС кагебисти!!!
  • 19 garbage

    10 4 Отговор
    Хората на Съсела както и Брендо.Ама сега Съсела и се скри в Пес и ни лук ял, ни лук мирисал.А Баце още като избягаха хората на сестра Галева Манолова каза, че рано или късно хората на Галева и Съсела ще бъдат хванати и сестра Галева Манолова пак щяла им играе по свирката на кючек от старото им време.........така са социалистите и тези дето се правят пък на "'анти"' социалисти/комунисти като оня седесарин дето беша дясна дясна ръка на А.Луканов с ДС кагебисти!!!Бе прозвишдето му е и Командира, и Мавъра, Лаборанта, Драгалевския мангал щото е черен като индийски мангал!
  • 20 Сър Стенли Ройс

    15 2 Отговор
    Рано или късно, последното което ще чуят приживе е : ЗАКОНЧИЛОСЬ! ВАМ КОНЕЦ!
  • 21 Георги Колев

    7 0 Отговор
    Никой и нищо не може да контролира нелегалният бизнес и мафиотите.Колкото по свободно се живее на планетата в пъти повече ще са проблемите.
  • 22 Ввв

    12 1 Отговор
    Дори така да е,просто може тези боклуци да бъдат гръмнати и да си спести държавата издирването,но желание се иска,а такова няма
  • 23 Братя мангасарян

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сянката":

    Малка ти е дозичката май
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Топчо

    1 3 Отговор
    Това една и жълтата новина пожълтял жълтия кантарион на Кака Сийка дето вари някакви някакъв боб
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Рамзан Кадиров

    1 2 Отговор
    Е нужен на БГ.

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.