Last news in Fakti

16 Април, 2018 12:31 2 314 3

Затворник организирал бягството си, бил готов да убива

  • затворник-
  • бягство-
  • затвор

Лишен от свобода е организирал бягството си от врачанския затвор, но в последния момент това било предотвратено, предаде BulNews. Това е трябвало да стане преди две години, но за него стана известно едва сега, след скандалното бягство на Владимир Пелов и Радослав Колев от централния софийски затвор.

Мъжът има присъда от над 20 години, а вътре получил и допълнително още 5 г.

През 2016 г. осъденият за убийство К. Т. организирал бягството си чрез посещение при зъболекар. Под стола на медика е щяло да има скрит зареден пистолет. Пъкленият план обаче станал известен на ръководството на врачанския затвор, което предприело мерки и така лишеният от свобода останал зад високите дувари.

При разпитите след провала той признал, че бил готов да застреля надзирателя, който в онзи момент е трябвало да го охранява.

От тогава лишеният от свобода е поставен под постоянно наблюдение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОРА

    4 1 Отговор
    То хубаво е поставен под постоянно наблюдение.Но според мен, това са допълнителни разходи, които аз,ние всички плащаме на тоя урод.Храниме го,поиме го, на топол си е,има си покрив и ние му плащаме.Аз съм против, той е готов да убива, ние да му слугуваме, вместо той на нас.Егати държавата.Да почне да работи нещо и когато мързелува и лежи, да няма храна и да гладува.За убийците и мошениците пари има, а за деца и други, които се нуждаят от средства за лечение,операции и тн се събират средства, чрез дарения, а на държавата не и пука.И не само, обикновени семейства изпитват постоянно затруднения,родители остават без работа,имат повече о едно дете, вместо държавата да подкрепя семействата с деца, българчета, тя дундурика циггани и убийци и още маса изроди и мошенници.Омръзна ми вече от тази постоянна несправедливост за обикновения редови българин, който чинно си спазва законите и редовно си плаша данъците.Да не говориме, за пенсионерите,мизерните им пенсии и скъпи лекарства, че главата ме заболява....
  • 2 един там

    1 0 Отговор
    Браво!
    От този затвор си заслужиха заплатите явно. Май това се опитва да внуши статията, а не нещо друго. А нещо за пистолета? От къде е и кой го е набавил и сложил под стола? Ето това са по-интересните неща за които да напишете нещо!
  • 3 незнайко

    1 0 Отговор
    Защо такива същества изобщо живеят ? Смъртното наказание за закоравелите убийци трябва да се върне !!! Кокво е това доживотен затвор ??? Какъв е смисъла от него ???