Last news in Fakti

17 Април, 2018 15:57, обновена 17 Април, 2018 16:11 3 978 3

Полиция нахълта в кметството на район "Младост"

  • десислава иванчева-
  • младост-
  • корупция-
  • кмет

Малко по-рано днес "закопчаха" кмета Десислава Иванчева

Полиция нахълта в кметството на район "Младост" - 1
Снимки: Facebook

Служители на КПКОНПИ и полицията влязоха в сградата на кметството в столичния район „Младост”. За това алармираха очевидци във Facebook групата "Видяно в София".

Полиция нахълта в кметството на район "Младост"

Полиция нахълта в кметството на район "Младост"
Полиция нахълта в кметството на район "Младост"

Акцията на властите в сградата е част от действията им покрай ареста на кмета на "Младост" Десислава Иванчева. Преди малко повече от два часа тя беше задържана пред Спортната палата в центъра на столицата във връзка с разследване за корупция.

Според информация на "Труд" колата ѝ е била засечена на светофара от два автомобила на полицията. С нея са пътували още две жени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реститутка

    8 4 Отговор
    Сега ще изровят от чекмеджетата в офиса й ножиците, сешеора и машата за коса, както и миризливите й чехли, с които и кибичила по цял ден в салона хитрата селянка;
  • 2 гост

    13 2 Отговор
    А Фандъкова кога?
  • 3 Радост вкъщи

    1 2 Отговор
    Протестиращото недоразумение ДЕСИ?! Не може да бъде!