Last news in Fakti

18 Април, 2018 17:21 2 329 2

Задържаха жена, опитала да внесе хероин в Централния софийски затвор

  • затвор-
  • централен софийски затвор-
  • хероин-
  • наркотици

52-годишната софиянка е в ареста за 24 часа

Задържаха жена, опитала да внесе хероин в Централния софийски затвор - 1
Снимка: БТА

52-годишна столичанка е задържана във Второ РУ след опит да внесе наркотици в софийския затвор. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 10 април след обяд, при проверка на багаж, който Д.Р. (52 г.) носела за лишен от свобода, служители на ГДИН намерили и иззели укрити наркотични вещества. Д.Р. била задържана във Второ РУ с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетото вещество е хероин с тегло 4.11 г. След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура, Д.Р. е привлечена като обвиняема и ѝ е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 400 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.