Last news in Fakti

5 Май, 2018 20:03 6 987 2

Издирвана свидетелка срещу Марто Дебелия обикаля Гърция със силиконки

  • марто дебелия-
  • проститутки-
  • дело

Издирваната под дърво и камък перничанка, която е основна свидетелка срещу сводника от Благоевград Мартин Филипов-Дебелия, усилено се крие от съда, който я призовава на 27 април тази година за пореден път, но без успех.

Едрогърдата перничанка предпочита да обикаля екзотични дестинации, вместо да се подчини на съда и да свидетелства срещу Дебелия, който ѝ е бил работодател, пише struma.com..

Припомняме, че на последното заседание срещу Филипов, Вероника Н., отново сложи прът в протичането на процеса, като не се яви.

Съдът постанови 300 лева глоба и принудителното и довеждане на следващото заседание срещу Дебелия, който почти всяка седмица влиза в съдебна зала по дела за склоняване към проституция и трафик на наркотици. На последното съдебно заседание, където очакваха важните показания на студентката Вероника, Мартин Филипов, бе доведен с белезници брадясал и силно опечален, след смъртта на съпругата му София, майка на 2-мата му синове. София издъхна внезапно от инфаркт.

В съдебна зала бяха разпитвани труженичките на Марто, проститутки, които разказваха потресаващи неща за действията му на сводник. Вероника е една от тях и бе посочена като основен свидетел, но тя продължава да не се явява в съдебна зала. Непокорната перничанка бе свързана с Динко - Ловецът на бежанци от Ямбол, с когото уж завъртяла любов, затова нямала време да се занимава с делата срещу Марто Дебелия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОМ

    13 0 Отговор
    Заключете го,и тогава ще свидетелстват потърпевшите,господа съдии и прокурори,не знаете ли че така като е на свобода,хората не смеят да свидетелстват.Прости съдии и прокурори.
  • 2 сьд

    2 0 Отговор
    Това се случва само у нас