6 Май, 2018 14:28 26 189 21

Проститутките на кмета сутеньор с шокиращи разкрития

  • цвятко балабуров-
  • тъжа-
  • проститутки
Проститутките на кмета сутеньор с шокиращи разкрития - 1

Арестуваният преди дни при акция на ГДБОП кмет на старозагорското село Тъжа Цвятко Балабуров има репутацията на най-оборотния сводник в София през последните 2-3 години, пише "Уикенд".

В сутеньорската му мрежа трудово ангажирани са близо 40 момичета, както и 5-6 охранители, които са събирали ежедневно оборотите и са пазели жриците от агресивни клиенти. Публичните домове под контрола на управника на с. Тъжа са ситуирани в центъра на София - на бул. "Мадрид" и "Евлоги Георгиев", както и на ул. "Мърфи".

В началото на седмицата бардаците - 5 на брой, бяха атакувани от ченгетата като първоначално задържани бяха над 15 човека, но в последствие голяма част от задържаните бяха освободени. Криминалисти разказват, че бардакът майка е замаскиран като нощен бар, носещ името "10". В заведението на пилони танцуват двайсетина момичета, които могат да бъдат оглеждани и селектирани от клиентите.

"Когато някой си хареса момиче, го води в някое от 3-те помещения към заведението, или в къща в близост. Тарифите за секс са най-ниските в София - 80 лв. час и 50 за половин час", обясняват криминалистите. "След като се разплати с бодигардовете, с полицаите от района, които са потулвали сигналите, и плати наемите за помещенията, за селския кмет са оставали по 200 000 лева месечно", изчисляват представители на Софийската прокуратура.

Две от проститутките, оплакали се в полицията, твърдят, че Цвятко ги е принуждавал да обслужват клиенти дори когато са в цикъл. "Слагаш една гъба отдолу и си готова. Ако ли не, нали имаш уста, с нея ще работиш", не се церемонял маститият сводник. Момичетата, които се опитвали да се отскубнат, били плашени със заливане с киселина и знакови столични мутри.

Цвятко Балабуров не за първи път е задържан за сутеньорство. В края на май 2013 г. антимафиоти го арестуваха и разбиха и друга негова сводническа банда. По дело на първа инстанция в спецсъда той получи 3 години условно за склоняване на 3 момичета към проституция, но по-късно присъдата беше отменена, тъй като момичетата оттеглиха показанията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    122 6 Отговор
    Затвор за тоа катил
  • 2 Брат ми

    159 4 Отговор
    Разстрел ги оправя такива боклуци.
  • 3 Старичок пенсионер

    54 11 Отговор
    Язък за нашия социалистически киметт, а заШТо само тях ги удрят?
    Аз само питам, другите кметове в редли са ?
  • 4 Димитров

    85 6 Отговор
    Това е акция на кокурентите.Същото като кьм Трактора.Това означава че услугите са монополни и ще поскьпнат...............Ако този кмет от някокво си село върти такъв бизнес представете си бизнеса на кметовете на по големите населени места
  • 5 Циганина Асан

    66 2 Отговор
    ...беше задържан за сутеньорство..., ...беше осъден условно, но и присъдата премахната..
    Следващото му геройство какво ще бъде?
    Гледайки снимката по-горе мутрите им сякаш изразяват някакво досадно задължение, което ще изпълнят и ще вървят пак да вършат работата си.
    А пък и статията написана като за реклама.
  • 6 Иво Мад

    49 2 Отговор
    И като е получил 3 години лишаване от свобода с изпитателен срок, как така е кмет? Или ЗМСМА го четем само като има избори. Цитирам: чл. 42 ал. 1 Пълномощията на кметовете се прекратяват предсрочно: т.4 когато след избирането му е осъден с влязла в сила присъда на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер

    Коментиран от #21

  • 7 Иван

    48 3 Отговор
    Има условна присъда за сводничество и въпреки това са го направили кмет.цялата държава е такава пумия.и не е само той всички кметове,общински съветници,полицаи и политици са с криминални досиета

    Коментиран от #9, #16

  • 8 Алабала

    51 2 Отговор
    Я кажете кои от МВР са ги пазели и дали не е по -дебела работата.

    Коментиран от #12

  • 9 гост

    60 4 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    А в същото време за да кандидатстваш за най обикновена работа като шофьор или пазач ти искат свидетелство за съдимост , и ако не дай си боже имаш някакво провинение и за чистач няма да те вземат.
    Явно за кметските и директорските постове тези изисквания отпадат.
    Е как да не ти е кеф да живееш в тази кочина България.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дани

    22 2 Отговор
    Не е виновен човека . Докато има корупция ще е така . Народа е виновен . Някой ще напише че комунистите са виновни или пък Русия
  • 12 Дани

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "Алабала":

    Ти колко "дебела" работа ти трябва - 200000 на месец
  • 13 сьд

    18 2 Отговор
    БЕСЕНЕ за такива
  • 14 Бургас

    10 1 Отговор
    Вижте му името, вижте му фамилията и кой знае каква пешка е тоя!
  • 15 Факти

    5 4 Отговор
    До Димитров Извинете но се изказвати не информиран.При Трактора никога момичетата не са били заплашвани или тормозени.Работила съм и мога да го кажа.Така че не пишете глупости,моля.

    Коментиран от #18

  • 16 Жеков

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Абе това е демокрация ти да си видял добър човек да е кмет или пример погедни бойко тои е за пример
  • 17 Мадам

    6 0 Отговор
    Който пдбива тарифата , в зандана !
  • 18 реклама

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Факти":

    ли му правиш?Сега има липси на кадри за всяка сфера!
  • 19 666

    1 0 Отговор
    И затвор му е малко! Но има и друг проблем, че повечето от жените сами отиват и нямат нищо против да работят точно това заради стадналта които им позволява тази професия. Как ще се справи обществото с домашната /НЕВИДИМАТА/ проституция?, имам в предвид по СТОТИЦИТЕ БЛОКОВЕ В МИКРО РАЙОНИТЕ ????? съвсем легално цели семейства работят по този начин и никой не е в състояние да ги спре или да разбере за какво всъщност става въпрос???
    С това явление кво правим аз мисля че става много опасно???
    Ако в статията предполагам говорим за големи жени? Кой знае какво се предлага в блоковете в апартаментите????
  • 20 бгбг

    0 0 Отговор
    Трепете го и да се приключва с боклука!
  • 21 Ок666

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иво Мад":

    Да де само дето дори не са го осъдили, спасил е кожата.