Last news in Fakti

8 Май, 2018 18:10 8 978 6

Пожарът в "Аванти" - предупреждение към бизнесдамата Попова

  • пожар-
  • красна поляна-
  • склад

Апокалиптичният пожар, който на 3 май изпепели стока на веригата "Аванти" за 4 милиона лева, е имал за цел да изпрати мафиотско послание към собственичката Таня Попова. Това разкриха пред Блиц разследващи.

Пожарът е бил запален от три различни части на складовете и е трябвало да превърне всички налични продукти, съхраняващи се там, в пепел.

Своеобразният жълт картон към Попова, е вдигнат най-вероятно от нейни конкуренти, които са приели с неохота обстоятелството, че фирмата й просперира и заема все по-солиден пазарен дял.

Самата Попова не може да се примири с факта, че застраховката може да покрие едва половината от щетите.

Освен стотици каси с алкохол, кашони с шоколади и кафе, пламъците са погълнали и копие на Панагюрското съкровище и множество златни монети, които са се съхранявали в една от стаите, в близост до складовете.

Бизнесдамата, обаче съвсем не е сломена от случилото се, разкриха нейни приятели.

"Таня Попова е много напориста жена и вече се съвзема от първоначалния шок. Със сигурност нейната енергия ще й помогне да излезе от неприятната ситуация и материалните загуби", категорични са приятелите й.

Разследващите продължават да сглобяват пъзела, довел до огнената вендета, която паникьоса цяла София при невиждания пожар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъм

    10 5 Отговор
    Ми те суджиците с напитки си вървят мдаааа !
  • 2 Кибик

    40 2 Отговор
    България става все по-привлекателна за инвестиции, бизнес климатът се подобрява, има ред, законност, съдебна система, прокуратура, полиция, институциите работят, голямо благодаря на Борисов, Цацаров и Пеевски.
  • 3 Къртев

    24 1 Отговор
    Инвестирайте в България. Тук има реална конкурентна среда. Нормални пазарни отношения. Вижте Марешки, той е успял, именно заради това. Пеевски също е успял в името на конкурентния правилник. Та така. Не си дръжте парите в сигурни банки, извадете си ги иинвестирайте.
    Ще свъши и тяхното и то от алчност, но до тогава ще е не леко
  • 4 бббббб

    5 0 Отговор
    Като не дава суджуци ще е така.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тодоров

    4 0 Отговор
    Няколко пъти купувам от АВАНТИ на цена 20-30 лв. 43 градусово уиски от една много популярна марка, което като качество е на светлинни години пред прословутите джонита, балънтайси, грантове, дъмпали и т.н., което означава, че и тези ускита са като храните във веригите - лошокачествени дестилати с есенции. Някой много "як" на пазара с ФАЛШИВО уски явно се опитва да сплаши собственичката Таня Попова.