Last news in Fakti

14 Май, 2018 18:03 5 289 17

Задържаха Габриела, която след 10 коли, строши и носа на студентка

  • габриела медарова-
  • потрошени коли-
  • катя андреева

Танцьорката Габриела Медарова, която попадна в медиите след поредния скандал, който предизвика в пловдивски нощен клуб, е задържана за 24 часа.

На 9 срещу 10 май Медарова, която е освободена срещу 5 000 лева гаранция, нападнала Катя Андреева, която празнувала 21-вия си рожден ден. Екшънът се разиграл в тоалетната.

Габриела излязла от една от кабинките, в която се била затворила с гаджето си, без да бъде предизвикана по никакъв начин халосала Катя по носа, а след това се върнала в бара. Андреева паднала на земята, а от носа й шурнала кръв.

След намесата на охраната, тя била изведена и откарана в болница. Въпреки, че всички замесени в инцидента са разпитани още на 10 сутринта, Габриела до днес не бе задържана, пише "Трафикнюз".

По делото предстои установяване и разпити на всички очевидци на инцидента, изготвяне на медицинска експертиза относно вида на нанесената на пострадалата телесна повреда и механизма за причиняването й, съобщават от прокуратурата.

За престъплението законът предвижда наказание до една година лишаване от свобода или пробация.

Работата по случая продължава.

Припомняме, че срещу Габриела има повдигнати три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. На 15 април джип „БМB Х-5“ тя потрошила 10 автомобила, паркирани на бул. „Македония“. Медарова е била употребила алкохол и наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    60 0 Отговор
    Да я вкарат в сливенския, че нещо от много време не е яла “оная работа”.
    Жалко за момичето с строшения нос, бързо оправяне!
  • 2 Мария Атанасова

    23 1 Отговор
    Аз ли съм глупав или Автора . В заглавието пише че са задържали Габриела, а вътре в текста пише: Публикувано във факти.бг: Габриела до днес не бе задържана, пише "Трафикнюз".

    Коментиран от #3, #5, #9

  • 3 Голям слон

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мария Атанасова":

    Не само не си глупава. Даже не си и сляпа. Важен е кликът. Познай за кого.
  • 4 гешеффффф

    26 0 Отговор
    Докога тази дрога ще е на свобода?КОЙ я охранява и плаща за изцепките й?
  • 5 икем

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мария Атанасова":

    Ами не знам как да ти го кажа тактично, ама явно си ти.Пише, че ДО днес не е задържана, от което следователно се разбира, че днес Е задържана.
  • 6 Подай виното там

    6 0 Отговор
    Да бъдИ смърт. Смърт мръсна да бъдИ!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 АСДДСА

    9 1 Отговор
    Искате да ми кажете, че когато е карала пияна и дрогирана не са я затворили, а за един удар в носа 1 година ?????
  • 9 АСДДСА

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мария Атанасова":

    Да, до днес не бе задържана и днес са я задържали.

    Коментиран от #11

  • 10 Диди

    8 0 Отговор
    Горката ами как ще учи като не работи.Баща и ще се яви веднага и пак ще я измъкне.
  • 11 Голям Слон

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "АСДДСА":

    Колко по-лесно беше заглавието да е същото, а някъде към края да се напише, че "едва днес била задържана". Което в крайна сметка никъде еднозначно не се казва :-) Т.е. в заглавието едно, а в действителност друго. Сега кой как го разбира вече е съвсем трета тема.
  • 12 те ми да

    10 0 Отговор
    С този рецидив стриптизьорката нарушава и без това измислената гаранцив и трябва да я приберат до края на двете дела, а после да си продължи престоя в сливенския с една добра присъда от поне 5 години. Всичко различно от това, ще покаже, колко е прогнила съдебната система и какндори една обикноврна труженичка с малко театър и пари може да се измъкне. Тази специално се е взела много на сериозно и няма да се поправи затова да си полежи достатъчно !
  • 13 Аааааа

    1 11 Отговор
    То, като тя отнесе толкова много негативен хейт и присмех от цяла България, заради случката с колите как да не е агресивна? Тва медиите и социалните мрежи трябва да се забранят със закон! Като е бутнала 10 коли, да си подадат жалба тия с колите и да си я съдят, защо беше нужно скапаните медии да я изтипосат пред целият народ, който само и това чака - да осъди некой и да му се присмива? Абе всичко е е**си трагедията!
  • 14 Гост

    6 0 Отговор
    Тая ще го отнесе сериозно не за друго а заради медийния шум който се вдигна. Съдията,който ще води делото вече се е посрал. Иска да й вземе парите но го е страх после от реакциите на медиите и хората. А пък може и да се отърве но трябва да плати двойна и тройна тарифа. Продажника ще й ги вземе но дано следващия път със счупения нос да е неговата дъщеря.
  • 15 Ники

    4 0 Отговор
    Няма да и се размине .. просто е системата е много мудна ... 2 рото провинение ще наклони везните , защото 1 постъпка може да мине метър ... ама 2 в кратък срок никав шанс и то медийно отразени .. Аз не мога разбера след като си се оакъл веднъж .. що не си по нисък от тревата поне докато отшуми ?? .. Въпроса е риторичен ...
  • 16 крюшо

    1 0 Отговор
    такива нямат срам! утре пак същата!
  • 17 гост

    1 0 Отговор
    като видя ,оная от с.Помаково, настръхвам! не ми я показвай,епи е предостатъчен!