Last news in Fakti

25 Май, 2018 08:20 5 144 13

В Гърция закопчаха българин за продадено ремарке

  • ремарке-
  • гърция-
  • трафик

Не приемат документите от нашия КАТ

Българин, чието ремарке след продажба е попаднало в ръцете на каналджии, е задържан днес в Гърция след разпит в съда. Обвинението към него е за трафик на мигранти, съобщава bTV.

Кръсто Калев в момента е под домашен арест – в хотелска стая в Александруполис.

"Прокурорът – прие ни, но беше много агресивен към нас. Моята адвокатка направи всичко възможно да я накара да погледне документите, но останах с впечатление, че ни ги разгледа. Хвана договора, хвърли го, вика: “Всички ни представяте договори”. Тя й показа, че имам документи от КАТ, че съм отчислил ремаркето. Не, и това не я вълнува”, разказа Калев.

По думите му даже следователят е поискал освобождаването му, но прокурорката е настояла за задържане. Така се стигнало до варианта заедно с жена си и децата си да си наемат стая в хотел и той да си даде личната карта на полицаите.

"Вече съм отчаян (…) Всички сме заложници!”, коментира мъжът абсурдната ситуация.

От Министерството на външните работи съобщиха за телевизията, че консулството ни в Солун е информирано за случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    31 8 Отговор
    Още ходете на чудния им плаж там да им носите пари

    Коментиран от #10

  • 2 РОМ

    20 6 Отговор
    До РАСУЛЮЛАХ:А тук в Бг кажи къде да ходим на сигурна почивка.В Несебър ли при Митьо очите,или някъде където да ни рекетират,ограбят,разстрелят,къде е сигурното място за почивка -Слушам?

    Коментиран от #4, #6, #13

  • 3 Ммм даааа

    25 3 Отговор
    Няма по-мръсен народ от гърците. Специално в отношението им към нас. Наскоро бяха задържали един приятел, защото в колата си имал нож. Според техния закон, ако ножът е с острие над 4 - 5 см, се води смъртоносно оръжие и нямаш право да го разнасяш насам - натам. В колата, хора! Човекът белел ябълките на децата си с него.
    Държаха го няколко месеца в ареста, докато го освободят. Всеки един несправедливо задържан в Гърция нашенец трябва да завежда дела в Страсбург, докато на тези цигани им просветне, че така не бива. Обаче едва ли ще има някакъв ефект. Те са свикнали ЕС да им плаща масрафа. Но пък поне незаконно задържаните ще прибират част от парата след спечелване на делата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 kick

    6 3 Отговор
    Турците скоро ще им покажат откъде изгрява слънцето и ще ги сложат на място!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Коко

    3 5 Отговор
    Това са закони и които не ги спазва е вътре. Всяка година съм там и никои не ме е спирал за нищо. Там АЗ батко не минават.
    Стоите си при Митко случаите Азис и друсаите кючек!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Безделници

    8 0 Отговор
    Какво прави Външно министерство - продължава да спи! Появява се по телевизията някакъв си нагъл шеф на консулите и нагло ни заявява, че такъв бил законът в Гърция? Вие какво направихте и пред гърците и пред ЕС за да обясните, че и Гърция и България са членки на ЕС и законите им трябва да са еднакви и за българи и за гърци? Нищоправещи скъпоплатени от всички нас безделници. Съставът на Външно министерство и особено манталитетът им не е мръднал от комунистическо време. Крайно време е да се изчистят тези търтеи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Петър

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Микел":

    Не, ходи да лижеш камбаните на византийците!
  • 12 Хахахахах

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Микел":

    Българино с най-българското име, ние море нямаме ли бре продажник? Ходете оправяйте гръцката иконимика. Пожелавам ви на всички палячовци кат тебе цяло лято да висите по опашки на границите за византия. Цялата почивка на магистралата да я изкарате.
  • 13 Гунчев

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "РОМ":

    Варна.