Last news in Fakti

8 Юни, 2018 20:28 8 059 23

Осъдиха трима за побоя над "Нощните вълци" в Бургас

  • нощни вълци-
  • вълците-
  • славянски свят 2016

Стълкновението стана на 30 юни 2016 година

Осъдиха трима за побоя над "Нощните вълци" в Бургас - 1

Районният съд в Бургас наложи наказания на трима души заради побоя над руските рокери "Нощни вълци" в морския град, съобщиха от прокуратурата.

На Атанас М. е наложена ефективна присъда от 2 години лишаване от свобода. Това е Атанас М. Той ще изтърпи и стара присъда от 1 година лишаване от свобода, наложена по друго престъпление, за което е осъден от Районен съд - Поморие.

Неговият съучастник Светлозар М. е с условна 2-годишна присъда и изпитателен срок от 3 години. На третия участник в инцидента - Стойчо Г. - е наложено условно наказание от 2 години "лишаване от свобода" изтърпяването, на което е отложено с 3 години изпитателен срок.

Инцидентът стана на 30 юни 2016 година. Посещението на рокерите в Бургас бе част от инициативата "Славянски свят 2016". Обиколката на "Нощни вълци" тогава започна от Москва на 23 юни и премина през 12 държави.

Присъдата на районния съд в Бургас, наложена на тримата подсъдими, може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ристе

    18 31 Отговор
    Русороби в действие.
  • 2 Stefko 88

    45 57 Отговор
    Орден за гражданска заслуга и по едно агне и на тримата!

    Коментиран от #8

  • 3 мнение

    63 14 Отговор
    Тези Нощни вълци като са преминали през 12 държави в колко от тях ядоха бой? Или само в България ядоха бой? Жалко е да се каже, но Борисов не се справя с нито едно от задълженията си. Нито политика, нито дипломация, нито икономика, нито правораздаване, нито здравеопазване, нито селско стопанство. Абе, с две вуми, нищо не му се отдава. Пълно менте са той, управлението му, както и самата ГЕРБ в цялост.

    Коментиран от #4, #23

  • 4 Гост

    50 60 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    Не знам за Борисов, но тези тримата са защитили националните ни интереси по достоен начин.
    Ако се окаже,че от 12 държави само тук са яли бой,вече съм още по-горд,че съм българин,а не руска подлога.

    Коментиран от #6

  • 5 Василев

    27 49 Отговор
    Селяни, отново герои биват съдени и вкарвани в затвора. Селяни, отново путлерастите злодействат в името на техния зъл бог Вовата в клетата ни Родина!
    Агент ген. Колев. Българска армия!
  • 6 велосипедист

    42 16 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Тези тримата са членове на "Хелс ейнджълс" - ангелите на ада. Тази рокерска банда е създадена през 50-те години на миналия век в САЩ. Занимават се с рекет, наркотици и каквото се сетиш. Забранени са в Германия, Белгия и Холандия. Боса им е от Велико Търново. Давят местните рокерска банди. Много знаеш ама не ставаш за нищо! Гордеел се, охобохо, разминава се с действителността!
  • 7 Циганин

    28 28 Отговор
    Значии мнозинството бълхари обича повече Русия отколкото България-факт. Една любов насаждана в главите ни в продължение на десетилетия. Още от предучилищната си спомням че ни учеха на комуностически песнички и стихотворения които помня и до днес , после в училище ни набиваха в главите как майка Русия ни е спасила от Турция ... От началото до края ни се повтаряше турско робство , турско робство и Русия освободител. И въпреки че осъзнавам че през цялото време са ни втълпявали подчинение аз обичам Русия и мразя Турция. Сега руската пропаганда работи по един по-зъл начин , сега ни натяква че сме последни в ЕС и това колко сме отхвърлени от другите членки , като по този начин създава настроения сред обществото. И винаги се намират шарани да захапят куката , скачащи тролове в защита на Русия недаващи си сметка че руснаците гледат само своите интереси.

    Коментиран от #12, #18

  • 8 Голям прос

    17 11 Отговор

    До коментар #2 от "Stefko 88":

    Ордена ще получат на плаца в затвора, че като чета, хубавците и тримата имат условни присъди. Докоюкото ми е известно се прибавят ефективно към последната присъда
  • 9 Siegfried

    20 27 Отговор
    На Атанас ,Светлозар и Стойчо , шапка им свалям и се гордея с тях .Понякога и така се брани национална чест . На русофилските дупедавци - позор на тях , до трето поколение !
  • 10 Гец

    17 17 Отговор
    Те тея руски глупаци и в Пловдив май ги биха.
  • 11 пост

    11 14 Отговор
    нощните вълци щели, да се преименуват в нощни магарета. Стойчо Г. е виновен
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ИВАН

    16 11 Отговор
    Хубаво, че са защитили националните интереси, но точно братя славяни ли намериха да бият, няма ли достатъчно много други за биене .... а да биеш уморени от пътя мотористи, и на своя територия е лесно.

    Коментиран от #16

  • 15 Нагли долни руски говеда

    8 18 Отговор
    В Конституцията трябва да се запише задължението видиш ли путкинско говедо, веднага да му забиеш як юмрук в гадната, противна морда.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Да да

    7 12 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Не си го прочел правилно! Забрана имат в някои страни руските мутри на Путин! Като ги набием още веднъж и България ще я заобикалят с уважение!
  • 20 Бай Ганьовци

    6 5 Отговор
    Каква е разликата дали сме руски или американски подлоги ?
    За нищо не стааме българите ,дори и за бой ...Добре ,че ще се самоизтрием от света до 30 години , че само се срамуваме от простотиите си
  • 21 Citizen

    3 3 Отговор
    Не става дума за политика, Путин, славяни и т.н. Въпросните жалки мотористи са нападнали възрастни хора. Откога защитата на възрастни хора се наказва със затвор или присъда? Или понеже въпросните мотористи са галеници всичко трябва да им се прости!
  • 22 vasik atanasova

    3 3 Отговор
    евала на тези момчета
    едно голямо браво
    за един бой по 2 г затвор
    това са герои
    които отупаха нощните вълци на путин
  • 23 Реалист

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "мнение":

    Това ли са опорните точки на Позитано и бсп-то за днес?

    Толкова сте глупави и наивни да си въобразявате че ще забравим крадците - комунисти! Дерзайте шумкари!